Tema za vse živo "Chat"
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Tomdar, ko si že omenil tisti dokumentarec, pa Fužine, a se spomniš tiste punce, ki je pomagala pospravljat Stripoteke, no ta dela na socialni in pomaga takim, ki mečejo puško v koruzo in ne vejo kaj bi, da ne bi zabluzili na slaba pota, potem imajo pa razne prireditve, piknike, druženja, fuzbal,....Ja, tisti dokumentarec je bil ok.
Za grafično pa ne vem kako je, jaz imam 5 stopnjo narejeno še po starem sistemu.
Za grafično pa ne vem kako je, jaz imam 5 stopnjo narejeno še po starem sistemu.
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
Aja, se spomnim, je bila takrat ko si bil ti dežuren.risar_69 wrote:Tomdar, ko si že omenil tisti dokumentarec, pa Fužine, a se spomniš tiste punce, ki je pomagala pospravljat Stripoteke, no ta dela na socialni in pomaga takim, ki mečejo puško v koruzo in ne vejo kaj bi, da ne bi zabluzili na slaba pota, potem imajo pa razne prireditve, piknike, druženja, fuzbal,....Ja, tisti dokumentarec je bil ok.
Drugače,mi je ta dokumentarec bil odličen, nekaj ljudi celo poznam
Pa v Fužinah sem nekoč živel in ravno na tistem igrišču smo prebili mnogokatero uro.
Ah, to je bil eden od lepših časov v mojem življenju. Tam sem preživel več kot osem let in živel na dveh koncih, tako "novem" delu (blizu končnega postajališča 20 - Marinkov trg, zdaj Rusjanov ali kaj jaz vem
Odstrani se pošast!
No, pa pravijo kak bavbav so Fužine. Tudi jaz poznam nekaj zelo v redu ljudi iz Fužin, neglede kaj so po nacionalnosti. Ja, pa tudi ona je bila v tem dokumentarcu.Z enimi mulci so neke domine ali kaj špilali.Moram pa reči, da je ok punca.
. Mi se namreč kar dolgo že poznamo.
Jaz sem pa svoje otroštvo preživel od rojstva v Šiški in Trnovem. Se spomnim, ko še ni bilo toliko blokov.Ma, pa manj betona je bilo, pa na Celovški cesti so bile še sledi proge od tramvaja.
kje je že to.
Če je kdo iz Škofja Loke, danes so tam baje poplave.moram čeknit novice.Upam, da ni kaj hujšega.
Ja še dobro, da nimamo kje pri nas tramvaja. Kakšno bi pa bilo.
http://www.youtube.com/watch?v=CV2rdGX4JYc
Če je kdo iz Škofja Loke, danes so tam baje poplave.moram čeknit novice.Upam, da ni kaj hujšega.
Ja še dobro, da nimamo kje pri nas tramvaja. Kakšno bi pa bilo.
http://www.youtube.com/watch?v=CV2rdGX4JYc
- Ruki
- STRIPOHOLIK
http://partis.si/tdet.php?id=17066Srt wrote:Kdo ve, na katerem torrent trackarju bi dobil komplet, FRIDAY 13 vključno z podnapisi![]()
Vseh 10 delov box - DVDR verzije s slovenskimi podnapisi.
Rajs glej HellraiserjaSrt wrote:Kdo ve, na katerem torrent trackarju bi dobil komplet, FRIDAY 13 vključno z podnapisi![]()
Drugace je pa www.isohunt.com dobr ''searcher'' za torrente, ker isce prek useh ostalih strani. Jst vecinoma use tle dobim.
Skupnost, istost, stalnost.
Cak kaj si hotu s tem povedat?Srt wrote:Lahko pa povem da je Hellraiserja, najbolj grozni in najbolj krvavi film, pa tud zgodba je OKAlek wrote:Vseh 8 delov? Oz 9?Srt wrote:To sem že pogledalRajs glej Hellraiserja
Mmmm
![]()
Jst sm jih meu enkat na videokaseti, mislm da 6 delov, sam pol sm jih prodou (idiot, idiot, idiot, idiot, idiot![]()
![]()
)
![]()
![]()
Hmm, najbolj krvav sigurno ni, so se veliko bolj krvavi in veliko manj znani... Zdej pa grozno... Hmm, odvisno kaj je zate grozno. Meni je Izganjalec Hudica (1972) izjemno grozen in sokanten film. Hellraiser pa niti ne toliko, ampak mi ga je vedno v uzitek pogledat!
Skupnost, istost, stalnost.