corto wrote:Komentarji na novo prispele stripe v trafikah so tukaj.
Komentarje v temi NOVO V TRAFIKAH sem brisal!
Pravilno!
Tudi za prihodnje želim, da bi se tja pisali TOČNI podatki, torej STRIP (JUNAK) in ŠTEVILKA in lahko še seveda naslov (pride prav pri specijalnih številkah npr.).
Nobody wrote:Ali kdo ve kako so na Hrvaškem odprte trafike?
idi tja pa boš videl.
jaz jutri grem.
poglej kakšen je delovni čas trafik čez teden in vikend
Kar se tiče trafik TISAK je delovni čas od 5.30 do 19.30, ampak ne velja za vse trafike! V soboto je delovni čas do 13.00, ponoči in v nedeljo ne obratujejo.
Se je kaj spremenilo v zadnjem času ? Kadar sme bil jaz v zagrebu sem imel občutek da so trafike odprte petek in svetek, kar mi je Zagreb posebej ločevalo od Lj, kjer so trafike zvečer in ob vikendih zaprte.
Je pa možno da je šlo za privat trafike.
Sve što znam o životu…odabrao je Đelo Hadžiselimović. Registriraj.si domeno.
BuDi wrote:Se je kaj spremenilo v zadnjem času ? Kadar sme bil jaz v zagrebu sem imel občutek da so trafike odprte petek in svetek, kar mi je Zagreb posebej ločevalo od Lj, kjer so trafike zvečer in ob vikendih zaprte.
Je pa možno da je šlo za privat trafike.
Po mojem se ni kaj preveč spremenilo...mislim, da ima bolj veze, kje je trafika, ali v velemestu ali v manjšem kraju.
Te trafike (TISAK) so v privatni lasti in v Čakovcu tudi niso vse non-stop odprte, nekatere se zapirajo že popoldan, nekatere komaj zvečer...jih pa je v Čakovcu okoli 6, 7...
BuDi wrote:Se je kaj spremenilo v zadnjem času ? Kadar sme bil jaz v zagrebu sem imel občutek da so trafike odprte petek in svetek, kar mi je Zagreb posebej ločevalo od Lj, kjer so trafike zvečer in ob vikendih zaprte.