kaj pa to pomeni? še tri pa boš na tekočem? tri jurje, tri stripe, tri tedne....horex2 wrote:-3
Danes nabavil!
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: Danes nabavil!
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
tilitili wrote:kaj pa to pomeni? še tri pa boš na tekočem? tri jurje, tri stripe, tri tedne....horex2 wrote:-3
horex je zakon, pa reno tud...
Jaz bi rekel, da gre za odštevanje, še tri dni do... hm, imate 18. plačo? Ali 18. nekaj izide? 
Anything is possible
Be the Change You Want to See
Be the Change You Want to See
mi stupido.....jzsmarija kak trble sm js....Poli 78 wrote:Jaz bi rekel, da gre za odštevanje, še tri dni do... hm, imate 18. plačo? Ali 18. nekaj izide?
zagor #203-pleasant point
zagor extra #216- velika prijevara
tex # 113- vjetar mržnje
blek #44- majmun lopov
zagor extra #216- velika prijevara
tex # 113- vjetar mržnje
blek #44- majmun lopov
horex je zakon, pa reno tud...
danes plača, jutri plenjenje v Zagrebu?!tilitili wrote:jutr - lootingPoli 78 wrote:0
D day?
play it again
jebeš plačo, še jubilejno nagrado sm fasu....pa moja še nč ne vewer wrote:danes plača, jutri plenjenje v Zagrebu?!tilitili wrote:jutr - lootingPoli 78 wrote:0
D day?
tilitili wrote:jebeš plačo, še jubilejno nagrado sm fasu....pa moja še nč ne vewer wrote:danes plača, jutri plenjenje v Zagrebu?!tilitili wrote:jutr - lootingPoli 78 wrote:0
D day?
(whistling)
Ha ha ha , Danes nabavil! - Jubilejna nagrada
Svaka čast
Odstrani se pošast!
pomoje tud ne bo zvedlatilitili wrote: jebeš plačo, še jubilejno nagrado sm fasu....pa moja še nč ne ve(whistling)
sam čukast bo zjala, ku bom z bananam dumo pršugombi wrote:pomoje tud ne bo zvedlatilitili wrote: jebeš plačo, še jubilejno nagrado sm fasu....pa moja še nč ne ve(whistling)