misliš, da bi samo 10 prodal od 100? (tolko glih meni manjka6ar wrote:to pa je rizik da nekomu od 100 stripov prodaš 10 pol pa
MARTIN MYSTERE
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
- Blue Blues
Včeraj drugi gigant MM Xanadu, ki mi je mogoče celo boljši od prvega.
Mogoče malo težko spremljati zgodbo, če ne poznaš dobro MM univerzuma, veliko je referenc na starejše zgodbe, vseeno odlična epizoda.
Tale Martin Mystere mi je vedno boljši, moti me edino občasna slabša risba, same zgodbe so v večini zelo všečne.
Mogoče malo težko spremljati zgodbo, če ne poznaš dobro MM univerzuma, veliko je referenc na starejše zgodbe, vseeno odlična epizoda.
Tale Martin Mystere mi je vedno boljši, moti me edino občasna slabša risba, same zgodbe so v večini zelo všečne.
MM detektiv nemogućeg in kaj za vraga ima ta lik z novo zgodbo Operacija džingiskan to je bolj zgodba ki bi pasala nik rajderju, trilerček poln zarot not so pa še dodali eno teto ki pri vsakem rokovanju vidi tvojo preteklost in prihodnjost in zaradi tega je to naloga za detektiva nemogućeg
bulšit od zgodbe
bulšit od zgodbe
Katere epizode so najboljše (glasovanje na UBC):
g1 Il segreto di San Nicola Castelli / Alessandrini
15/16 La spada di re Artů Up (1k) Castelli / Alessandrini
100 Di tutti i colori Down (1k) Castelli / Alessandrini
g2 Xanadu Up (1k) Castelli / Grimaldi,Morales
50/51 La falce del druido Down (1k) Pennachioli,Castelli / Casertano
62/64 I giorni dell'incubo Castelli / Freghieri
1 Gli uomini in nero Castelli / Alessandrini
88/90 La setta degli assassini Castelli,Ottonello / Roi
sp3 Il segreto della grande piramide Castelli / Alessandrini
17/19 La cittŕ delle ombre diafane Castelli / G. e G. Cassaro
g1 Il segreto di San Nicola Castelli / Alessandrini
15/16 La spada di re Artů Up (1k) Castelli / Alessandrini
100 Di tutti i colori Down (1k) Castelli / Alessandrini
g2 Xanadu Up (1k) Castelli / Grimaldi,Morales
50/51 La falce del druido Down (1k) Pennachioli,Castelli / Casertano
62/64 I giorni dell'incubo Castelli / Freghieri
1 Gli uomini in nero Castelli / Alessandrini
88/90 La setta degli assassini Castelli,Ottonello / Roi
sp3 Il segreto della grande piramide Castelli / Alessandrini
17/19 La cittŕ delle ombre diafane Castelli / G. e G. Cassaro
Če je redna serija MM v bistvu še kar okej (da se jo brati)... mi sploh ni jasno kaj je s temi specialci.
Mozartova tajna mi je bil osebno še slabši kot Djevojka iz torte (Do slednjega sem indefirenten, Mozartova tajna pa mi je pustila res slab vtis).
Kaj delajo z dobrim starim stricem Martijem

Hvala Libellusu za Gigante in Almanahe... vsaj da ne pozabim kako dober strip je to lahko.
Mozartova tajna mi je bil osebno še slabši kot Djevojka iz torte (Do slednjega sem indefirenten, Mozartova tajna pa mi je pustila res slab vtis).
Kaj delajo z dobrim starim stricem Martijem
Hvala Libellusu za Gigante in Almanahe... vsaj da ne pozabim kako dober strip je to lahko.
- Bob Rock
- STRIPOHOLIK
Pretiravat pa ni treba. Od Djevojke iz torte je pa težko karkoli slabšega, če seveda ne računamo ameriškega podna, ki mu nekateri kvazi strokovnjaki za strip pravijo graphic novels.BuDi wrote: Mozartova tajna mi je bil osebno še slabši kot Djevojka iz torte (Do slednjega sem indefirenten, Mozartova tajna pa mi je pustila res slab vtis).