Mogoče so malček velike,ker sem uporabil Nikonov "Pict projekt".....Če ni v redu,prosim še za kakšen nasvet! Dal sem vsega pomalo....bom tudi "Mangart" dal gor v kratkem!
THX Giant
Hvala za nasvet-bom upošteval! Danes em tudi dobil razvite slikice na 10x15 cm...oni čmrelj ima "šuma" čez glavo-škoda.....ostalo je OK...se mi pa zdi,da ima Nikon malček nerodno nastavitev za izrez motiva! ( meni retouch
--->trim-->izbereš slikico,katero naj ti izreže in nastaviš izrez!)!Oziroma je VEČJA kakor Leica format,tako se pri izdelavi fotografij reže še nekaj % stran! Škoda,a dobro je vedeti! Bo držalo? Moje izkušnje do sedaj!
Opa....to je pa iz mojega konca-slikano morda iz Dovške babe ali pa Rožce......Škoda,ker imam težave z računalnikom,pa ne morem dati gor najnovejše slikice z Bleda....!
Panoramski sta lepi-le škoda,ker nisi pustil za nianso več snega (stojišča nastanka fotografije)....! Mogoče bi res modre bilo malček preveč,a se mi zdi dosti realno,glede da je zimska,kjer rdečega spektra svetlobe skoraj da ni! Kateri programček si uporabil 6ar?
JP....res mi je uspela....ostrino sem popravil,kolikor sem jo lahko-ostalo so original barve,brez popravkov! Na koncu prejšnje strani sem dal še eno račko.....so zelo hvaležen motiv in povsod jih je dosti,vendar pa jih v taki "pozi" še nisem srečal do tedaj,ko sta ti 2 fotografiji nastali! To je bilo glisiranje-res nenavadno! Pa še svetloba se je v vodi lepo zlomila,da je kontrast popoln!
LP