Danes nabavil!
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: Danes nabavil!
danes prejel Konana...Res je mrcina. najlepša hvala Tilitili in Corto 
Cages Davea McKeana v Konzorciju. 500 strani softcover za 26 EUR. Kot telefonski imenik. Full color, kjer ima to, drugače je v glavnem čb z dodatkom svetlo modre.
Močno priporočam strip Maakies, katerega imajo 4 hard cover knjige po kakih 100 strani podolžnega formata. Izar Lunaček ima določen vpliv v tem stripu, vsaj oblikovnega (pasica pod pasico).
Močno priporočam strip Maakies, katerega imajo 4 hard cover knjige po kakih 100 strani podolžnega formata. Izar Lunaček ima določen vpliv v tem stripu, vsaj oblikovnega (pasica pod pasico).
nabavil Tex maxi: Utvrda Sahara, Chico & Company, Zagor #201: Plamena lubanja in Zagor almanah: U oluji.
play it again
zagor almanah #9-u oluji
zagor extra #201-plamena lubanja
zagor extra #201-plamena lubanja
horex je zakon, pa reno tud...
Danes dobil po pošti Popeye #5, založbe Fantagraphics.
Moram pohvalit Book Depository, so odlično zapakirali knjigo, za razliko od Amazona, kjer sem dobil tako z obtolčenimi platnicami.
Moram pohvalit Book Depository, so odlično zapakirali knjigo, za razliko od Amazona, kjer sem dobil tako z obtolčenimi platnicami.
amazon zamenja vso robo ki se med potjo poškoduje. samo javi se jim preko in oni takoj pošljejo nov paket. v primeru da stvari nimajo več na zalogi ti naredijo dobropis. meni ni bilo treba niti poslati poškodovanih stvari nazaj. je pa res da je book depository v večini primerov cenejši 
Problem je, ker je že več kot eno leto od tega, lahko bi probal vseeno, jim pošljem slike poškodb ...sloppy wrote:amazon zamenja vso robo ki se med potjo poškoduje. samo javi se jim preko in oni takoj pošljejo nov paket. v primeru da stvari nimajo več na zalogi ti naredijo dobropis. meni ni bilo treba niti poslati poškodovanih stvari nazaj. je pa res da je book depository v večini primerov cenejši
to bo pa verjetno res preveč časa vmes. to sem bolj mislil za prihodnje nakupe. odpreš paket, vidiš kaj je notri in če kaj ne štima napišeš mail. potem oni napišejo če rabijo še kaj (ponavadi ne), se opravičijo in vprašajo kako ti odgovarja da se stvar uredi. poštnina je v drugo na njihove stroške. če zahtevajo vračilo poškodovanega artikla (kar se zgodi samo če je presežena neka določena cena oz. če je stvar dražja) krijejo tudi to poštnino oni.
v glavnem vse se zmeni preko maila in nič ne komplicirajo.
v glavnem vse se zmeni preko maila in nič ne komplicirajo.
V dnevih 10.dnevnega dopusta nabavil precej stripov:
Zagor Extra 201 Plamena lubanja
Cicho & company
Alan ford super Extra 15 Udar munje
Bratje obale Rdečebradčeva mladost
Zagor Extra 201 Plamena lubanja
Cicho & company
Alan ford super Extra 15 Udar munje
Bratje obale Rdečebradčeva mladost
Zagor 188 Indijanci iz prerije
Mark 36 Opsada
Mark 36 Opsada
Dylan Dog #9: Pjev sirene - Serijski ubojica - Posljednja mutacija - Noćna mora na tavanu
play it again