Prostor za vse ostale zbirateljske hobije, ki niso stripi:
NUMIZMATIKA, FILATELIJA, HERALDIKA, PIVSKI PODSTAVKI, POSTERJI, ALBUMI ZA SLIČICE, SLIČICE, ZNAČKE, KINDER FIGURICE, PEZ FIGURICE, REVIJE, KNJIGE, PUZZLE, LEGO ...
Malo si bom vzel časa in tele slike postavil še enkrat, če se licitacija slučajno konča, lahko avtor vrže slike ven.
Počasi bom postavil še druge, bolj zanimive albume sem po straneh, samo da pogruntam, da ne bom dajal plakate gor
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
Tule je napačna slika(slika zgoraj), poglejte na drugi strani, kjer je slika napačno prilepljena-sploh ni prava, gor se vidijo artiljerci, prava sličica je nemec s plinsko masko.
Zadnjič spremenil risar_69, dne 22.05.2009 17:38:08, skupaj popravljeno 3 krat.
Plus še 27 strani s sličicami-tu niso vse, plus priloge-koliko orožja je imela katera izmed tedanjih evropskih držav, tudi Jugoslavija.
Ko sem prvič pregledoval album sem bil kar malo presenečen, kajti v robu vezave albuma sem našel žiletko(?) Rotbart-Be be iz leta 1936-ne vem morda je bila noter za srečo, pitaj boga, morda za atentat na naslednjega lastnika
---
Danes prejel brezplačno tri albume Životinjsko carstvo (dva 1987 in en 1988 letnik).
Eden je poln, pri drugih dveh manjka par sličic. Sicer so pa iste sličice in sem že kar malo sit teh albumov.
--
Cene na zadnjem linku so milo rečeno navite.
Paketek sličic Simpsons II stane 10 centov na strani muscara.com
Priporočam! Ugodne cene, nekomplicirana komunikacija in pošiljanje.
Uf, hvala Budi, ampak cene so res smešne, ne verjamem da so realne.
Težave imam s prijavo, ne vem mogoče sem napačno napisal št. mobitela.
Odhodna iz Slovenije je 00386........ in nato tvoja št.?
Upam da je prav. Podatke sem vnesel, toda nisem še dobil odgovora od Limunda.
-