Stripi v Konzorciju
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
od teh je na popustu samo en trejd od 100 bullets, so pa invisibles, ki jih res priporočam (idealna prilika za nabavo, ker so res poceni)BuDi wrote:Prejšnjo sredo so imeli predvsem neke diamondove kvazi horrorje... Chicanos so res imeli, ostalih naštetih pa nisem opazil.Corto wrote:Hitman, Hellblazer, 100 Bullets, Chicanos, ...
To niso obskurne zadeve, znižajo ponavadi stripe, katere imajo na zalogi v večjih količinah in vsake toliko dodajo kaj "novega" zraven.
kul. se opravičujem, nisem pozorno gledal 100 bullets ker jih že imam.Corto wrote:100 Bullets so bili štirje trejdi, vse štiri sem nabavil.
Na Invisibles sem pa tudi že vrgel uč
invisibles se pa vsekakor splača kupit, posebej po tej ceni (če ne bi vsega že imel bi vzel kar v kompletu z doom patrol).
ampak me malo skrbi, da ni ta masovni popust, znanilec konca konzorcijevega zanimanja za prodajo stripov.
oddelek zdaj že tako ali tako na spada več pod knjigarno ampak pod papirnico, puncam ki tam delajo se še sanja ne o stripih, nove robe ni že dva meseca (prav tako ni novih katalogov), zdaj pa še masovna razprodaja.
mogoče pa samo delajo prostor za novo pošiljko.
vseeno je škoda, da ni več nuše.
v soboto bil v konzorciju in so od mojega zadnjega obiska spet malo preuredili obenem pa še skrčili ponudbo stripov tako, da po izgledu ta scena zamira. Sicer sem kupoval Naruto za hčeri pa nisem nič dobil, sicer pustil telefonsko in naročil stripe toda to sem naredil že julija in septembra.
play it again