Saj to sem tudi napisal ....mike wrote:Stari,
gre za moje osebno mnenje seveda. Morda je na našem in stripovi.com pet ljudi, katerih mnenje upoštevam.
S tem da ne vem kje sem oz. bi žalil ljudi, če napišem, da je zadnji DD kup gnoja. Eno je strip, drugo so ljudje, ki strip berejo. In žal je zadnji Dylan po mojem mnenju res tak, da kaj druga ni za napisat.
Danes prečital!
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
živim za dan ko bo mike pohvalil kak bonellijev strip...da doživim ta čudež pa ...čeprav se pri navedenem Dilanu strinjam, pa tudi Caravan me
ni prepričal.Cossu mi je na Dilanu grozen in zgodbe sploh nisem prebral, prvi trije Caravani pa....nekam bežijo,ne vejo kam ne zakaj(zaradi temnih oblakov že ne), prepletajo se neke osebe in njihovi odnosi ki pa
niso nevem kako zanimljivi...še Mark zna bi včasih manj predvidljiv.
skratka, z mike se strinjam, bi pa rad slišal še kak pozitiven komentar o
kakem bonelli junaku in stripu...ni obvezno bi pa rad.
ni prepričal.Cossu mi je na Dilanu grozen in zgodbe sploh nisem prebral, prvi trije Caravani pa....nekam bežijo,ne vejo kam ne zakaj(zaradi temnih oblakov že ne), prepletajo se neke osebe in njihovi odnosi ki pa
niso nevem kako zanimljivi...še Mark zna bi včasih manj predvidljiv.
skratka, z mike se strinjam, bi pa rad slišal še kak pozitiven komentar o
kakem bonelli junaku in stripu...ni obvezno bi pa rad.
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
Barba,
- Dylan je odličen strip do nekje 70. cifre, vidi se, da je Sclavi car;
- Magični je zelo ok;
- Mr. No do 200 je večinoma odličen;
- Marty do nekje recimo 100. cifre je ok;
Seveda so v teh serijalih tudi po teh cifrah odlične epizode, le vse manj jih je.
Dodam še lahko, da mi je med 500+ ciframi Texa, recimo kakih 10 do 20 fantastičnih. Isto velja za Zagorčinu. Eto
.
- Dylan je odličen strip do nekje 70. cifre, vidi se, da je Sclavi car;
- Magični je zelo ok;
- Mr. No do 200 je večinoma odličen;
- Marty do nekje recimo 100. cifre je ok;
Seveda so v teh serijalih tudi po teh cifrah odlične epizode, le vse manj jih je.
Dodam še lahko, da mi je med 500+ ciframi Texa, recimo kakih 10 do 20 fantastičnih. Isto velja za Zagorčinu. Eto
Blackjack.
moram priznat da se z večino tvojega pogleda strinjam in da sploh nisi tak
bonellimrznež za katerega sem te imel...oprosti.
mogoče, če te zanima sf žanr poskusiš Nathana, aja pa novo 34 knjigo
Tex Libellus ti toplo priporočam, sodi med tiste fantastične...vsaj meni.

bonellimrznež za katerega sem te imel...oprosti.
mogoče, če te zanima sf žanr poskusiš Nathana, aja pa novo 34 knjigo
Tex Libellus ti toplo priporočam, sodi med tiste fantastične...vsaj meni.
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
V zadnjih dneh celo: Alan ford extra 29( tisti o čarovnicah) , alan ford gledanost ali smrt, potem bizenghast 4(dobro da sm samo enga kupu- ta u hrvaščino prevedena pocukrana love manga mi sploh ne sede...) danes pa dylan dog specijal (labirinti straha - dobra zbirka zgodb, skoraj psihidelična risba...)
Hehe, Mike tak hudo pa spet ni
Zagorove epizode v zadnjih letih so res bolj kot ne kilave, ampak nedolgo nazaj sem spet malo prebiral stare zagijeve epizode iz ZS in moram reči, da sem pri kar nekaj epizodah bil navdušen, podobno kot pred 20 leti, ko sem kot mulc začel prebirati stripe
Tako, da glede na to, da Zagor izhaja že celo večnost so res izšle tudi zelo slabe epizode, ampak na drugi strani pa nam je duh z sekirom dal kar precej vrhunskih epizod, ki se jih vsekakor splača prebrati
Zagorove epizode v zadnjih letih so res bolj kot ne kilave, ampak nedolgo nazaj sem spet malo prebiral stare zagijeve epizode iz ZS in moram reči, da sem pri kar nekaj epizodah bil navdušen, podobno kot pred 20 leti, ko sem kot mulc začel prebirati stripe
Tako, da glede na to, da Zagor izhaja že celo večnost so res izšle tudi zelo slabe epizode, ampak na drugi strani pa nam je duh z sekirom dal kar precej vrhunskih epizod, ki se jih vsekakor splača prebrati
GOTOF JE!