Danes prečital!

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

wer

Post by wer »

prebral Alan Forda Osvetljena tikva, Priče broja jedan št.2, Strip Art št.22 (Korto Malteze, Hubert, Sandi, Gaston, Hermann), Striporama 0.1/3.
Zahvala še enkrat tilitiliju za stripe.
play it again
barba73
Stripoholik FAN CLUB

Post by barba73 »

PUT NA ZAPAD, odlični Gamba, odtis super, ne pretemen in čistih linij,prav tako kot mora bit.Komaj čakam Sijerra Blancco.
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
wer

Post by wer »

čez vikend prebral AF: Bingo ter Dvanaest umjetnika.
play it again
wer

Post by wer »

prebral AF 11 - Broj jedan in končno album od Dik Browna Hogar strašni (Beli Put). Tale Hogar je pa res faca. Hja verjetno vsak od nas v sebi nosi delček Hogarja zato pa je tako popularen in vedno aktualen. Zanalašč nisem strip prebral naenkrat ampak sem si pustil uživati pomalo skoraj vsak dan dokler ga nisem prebral. Strip je super in ga bom čez dokaj let ponovno z veseljem odprl.
play it again
stromi

Post by stromi »

Cartland Integral 1
Won't Get Fooled Again
wer

Post by wer »

včeraj prebral strip album od Texa: Sjene u noći. Dober.
play it again
wer

Post by wer »

danes prebral Dylan Dog maxi3: Ubio sam Jacka Trbosjeka in maxi4: Egzodus. V bistvu sem zbral vse Ludensove maxije in hkrati z omenjenima tudi vse prebral. Moram reči, da sem zadovoljen prav z vsemi.
play it again
mike

Post by mike »

wer wrote:včeraj prebral strip album od Texa: Sjene u noći. Dober.
Brez zamere, ampak meni za kozlat. Ultra podn tako scenarij kot risba. Kar me pri Nizziju ne čudi, pri Deangelisu pa kakopak :P .
Blackjack.
wer

Post by wer »

no meni pa je dober, ni odličen, ni super, ni fantastičen, ni za dol padit, pač pa je za mene dober. Je pa tako, da sam s svojim mnenjem nikdar ne bi okrcal strip, ki se mi ne dopade, ker je pač to moje osebno mnenje, ki se lahko v mnogočem razlikuje od ostalih. Poglej, moji otroci berejo mange, ki pa jih jaz pač ne morem pa zaradi tega nikdar ampak res nikdar ne bi rekel, da so mange zanič, ker so za drugega vse. No ti si pač drugačen in lahko popljuvaš omenjeni strip, če hočeš-tvoje mnenje, ki ga lahko tudi svobodno izraziš na tem forumu. Upam pa, da ti je res strip tisti, ki ti gre v nos, ne pa jaz, ki sem v zadnjem času malenkost bolj aktiven. Je pa res, da imam stripe nadvse rad, rad jih berem, rad jih kažem naokoli, rad jih celo gledam na polici. Četudi je med njimi kakšen slabši, naj bo, omenjal pa tega res ne bom. Pa lep pozdrav, by the way, če imaš še kakšnega Texa, ki ti ni všeč se priporočam.
play it again
barba73
Stripoholik FAN CLUB

Post by barba73 »

bravo wer, tako se govori...
meni pa gredo zadnje čase na živce tipi ki jim je vse "za kozlat,krš,poden"
in podobno, kao potem tisti ki mu je pa to dobro izpade popoln bebec...
ti samo bodi aktiven , si prava poživitev za forum in rad prebiram tvoje
poste,ker se iz njih vidi da v stripih uživaš.
Za nekatere forumaše so stripi priročna tema za povzdigovanje svojega okusa,ki pa je mnogokrat dokaj"omejen".
Nočem reč da mam sam izpiljen okus,ampak meni nobeden TexGigant
ni bil slab,tudi ta De Angelisov ne...Nizzi se je res iztrošil ampakDeAngelis
je pa dober...mogoče riše Texa po svoje in to nekatere moti.
Osebno nisem še naletel na strip ki bi bil krš, ker dobro vem kaj me veseli in kupujem samo preverjene stvari.Saj še Buch dovoli, da strip povagaš in premečeš po rokah, zakaj bi pol kupil nekaj kar me odbija.Razen zato mogoče,da bi potem vesoljnemu svetu povedal da sem ........ in kupujem
nekaj kar mi ni všeč.
mike

Post by mike »

wer wrote:Je pa tako, da sam s svojim mnenjem nikdar ne bi okrcal strip, ki se mi ne dopade, ker je pač to moje osebno mnenje, ki se lahko v mnogočem razlikuje od ostalih.
In v čem je problem, če se razlikuje? Ja hvala bogu, da ne trobimo vsi isto, ali ne?

Svet bi bil lepši, če bi ljudje dojeli, da s tem, ko hvališ ali "k***" nek film, knjigo, pesem, strip itd., ne hvališ ali "k***" njih, ampak omenjena dela. Pa to ponavljam že stotič. Ampak eni jemljete te stvari osebno, ste užaljeni itd..
wer wrote: Poglej, moji otroci berejo mange, ki pa jih jaz pač ne morem pa zaradi tega nikdar ampak res nikdar ne bi rekel, da so mange zanič, ker so za drugega vse.
Če se spet ponovim. Meni so najljubši Preacher, Sin City, 100 Bullets itd., pa s tem, ko bodo nekomu za kozlat, ne bom užaljen, osebno prizadet in podobno. Ja aleluja no.
wer wrote: ...by the way, če imaš še kakšnega Texa, ki ti ni všeč se priporočam.
Od gigantov so mi koliko toliko ok Parlovov (ki je po mojem mnenju sicer edini resnično dober), Magnusov, Milazzov, Ticcijev in Filippuccijev. In te bi obdržal. Nekaj mi jih manjka. Dva imam za podporo omare (Capitanio in Wilson) in ta dva ti tudi z veseljem podarim. Private msg, pa bova uredila. Če kdo želi Deangelisovega, ga prav tako podarim.
Blackjack.
Nobody
STRIPOHOLIK

Post by Nobody »

Tudi meni ni jasno, zakaj sta wer in barba73 skočila v zrak?

Zakaj ne bi mike napisal, da mu je strip za kozlat? Saj je njegovo mnenje
in njegova ocena stripa - enako kot če eden od vaju napiše da je full dober.

Za končno oceno pa itak vsak zase ve, kakšna je.
:?
TomDar
Administrator STRIPOHOLIK

Post by TomDar »

Mene pa moti (mike že ve sem mu že rekel že ob "incidentu" z bumerangom) ocenjevanje pavšalno z drek, podn, bruh itd..

Sprejel bi negativno kritiko, če bi jo kdo napisal v obliki recenzije ali vsaj malo bolj argumentirano. Zato pa verjetno ljudje "skočijo" gor, ko kdo izrazi svoje mnenje v eni besedi ali medmetu! Če bi kdo to lepo napisal in potem bi rekel, glej mogoče je pa res to slab izdelek, ga bom prestavil na rep bralne vrste itd..

Zato sem jaz pristaš (gledajoč na strip sceno) da je najbolje potem pisat kaj ti je všeč in kaj pohvalit, tisto kar ni ok, pač ne razglabljam (ker je lahko zadeva subjektivnega izvora) in s tem nočem "vsiljevat" ali celo preprečit namere za nakup!

No konec koncev, smo itak demokratičen in javen forum, vsak naj napiše kar si misli, in naj ne bo presenečen nad kontra komentarji. Bo pa forum bolj živahen, če bo kje iskra prepir zanetila, bo pa tudi bolj zanimivo :)
Odstrani se pošast!
barba73
Stripoholik FAN CLUB

Post by barba73 »

bravo TomDar lepo napisano, tu nimam kej dodati.
Bob Rock
STRIPOHOLIK

Post by Bob Rock »

mike wrote: Če se spet ponovim. Meni so najljubši Preacher, Sin City, 100 Bullets.
Preacher - PODN
Sin City - PODN
100 Bullets - VRHUNSKO
Post Reply