Danes nabavil!
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Zdaj si mi naredil zanimanje za ta integraljang wrote:hvala...Comanche bom vseeno počakal do Makarske (najmanj), Brončano doba bom pa kupil. Gre za integral v katerem so štirje albumi, odlična zgodovinska zgodba...
Baje so pa tudi novi 4 stripi Dampyr skoraj nared....
Jaz sem mislil kupiti TEX GIGANTE, ker jih še nimam - so po 100 kn komad, Usamljeni jahač, ki je barven pa je 150 kn - mislim, da so bile cene večje, sem pa našel podobno varijanto od enega stripofila v Sloveniji, tako, da bom vzel kar od njega.

Ponavadi je bilo tam kjer sem kupoval kar lepo naslov stripa recimo:
STRIP-OTEKA 1,75
DYLAN DOG EXTRA 1,88
DYLAN DOG 1,88
in podobno....
včasih pa je pisalo:
ČASOPIS 1,75
ČASOPIS 1,88
ČASOPIS 1,88
ali
STRIP 1,75
STRIP 1,88
STRIP 1,88
prvič vidim "časopis s sličicami"
STRIP-OTEKA 1,75
DYLAN DOG EXTRA 1,88
DYLAN DOG 1,88
in podobno....
včasih pa je pisalo:
ČASOPIS 1,75
ČASOPIS 1,88
ČASOPIS 1,88
ali
STRIP 1,75
STRIP 1,88
STRIP 1,88
prvič vidim "časopis s sličicami"
Last edited by BuDi on 09.02.2007 14:33:20, edited 1 time in total.
uf...zapletena situacija
LMI stripi so kupljeni na aukcijah, od prodajalca prevzeti po drugem članu stripovi.com v Zagrebu, potem je skupna prijateljica to pripeljala iz Zagreba v Ljubljano, od koder je naslednji prijatelj prepeljal do Križ kjer sem jih jaz dvignil v soboto ko sem bil tam na praznovanju rojstnega dne
Ludensove zadeve so potovale podobno, le avkcij in njihovega prodajalca ni bilo vmes
LMI stripi so kupljeni na aukcijah, od prodajalca prevzeti po drugem članu stripovi.com v Zagrebu, potem je skupna prijateljica to pripeljala iz Zagreba v Ljubljano, od koder je naslednji prijatelj prepeljal do Križ kjer sem jih jaz dvignil v soboto ko sem bil tam na praznovanju rojstnega dne
Ludensove zadeve so potovale podobno, le avkcij in njihovega prodajalca ni bilo vmes