Mister No

Vse v zvezi s stripi.

Moderatorji: TomDarjangCortoTornadoMioke

Odgovori
Uporabniški avatar
mister-no
Kraj: ...
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a mister-no »

jang napisal/-a:jaz sem imel trden namen kupit 5 in 6, št.200 ter 2. almanah....
sedaj je pa Berni izdal special in mi je kar omajal voljo...
št.13 (bosanca) pa sigurno ne bom kupil. so preslabi, izdal ga bo Bernard, ali pa Srbi
dobri so bosanski, saj je vse ok.
Uporabniški avatar
Nobody
STRIPOHOLIK
Kraj: Gornji Slaveči 2

Odgovor Napisal/-a Nobody »

mister-no napisal/-a:
jang napisal/-a:jaz sem imel trden namen kupit 5 in 6, št.200 ter 2. almanah....
sedaj je pa Berni izdal special in mi je kar omajal voljo...
št.13 (bosanca) pa sigurno ne bom kupil. so preslabi, izdal ga bo Bernard, ali pa Srbi
dobri so bosanski, saj je vse ok.
a je MN #200 tudi plastificiran? in barven?
Uporabniški avatar
Fishleg
STRIPOHOLIK
Kraj: Maribor/Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fishleg »

Super, M No special :)

Zgleda sa se poletje priblizuje :P
Uporabniški avatar
Nobody
STRIPOHOLIK
Kraj: Gornji Slaveči 2

Odgovor Napisal/-a Nobody »

ja v Maxi Texi piše: šestomjesečno izdanje
se pravi da bi letos lahko pričakovali še enega !?! :shock:
cricket
Kraj: Vinica

spštovani mike

Odgovor Napisal/-a cricket »

mike,
mama ti je lolek, fotr pa ti je cigan!;
ker nisem moderator ti lahko samo svetujem, da se malo lepše in spoštljiveje izrajžaj na forumu
P.S. če si želite me zbanajte, vsak naj srfa kjer mu paše!
Uporabniški avatar
jang
Moderator STRIPOHOLIK
Kraj: bled

Re: spštovani mike

Odgovor Napisal/-a jang »

cricket napisal/-a:mike,
mama ti je lolek, fotr pa ti je cigan!;
ker nisem moderator ti lahko samo svetujem, da se malo lepše in spoštljiveje izrajžaj na forumu
P.S. če si želite me zbanajte, vsak naj srfa kjer mu paše!
hm.... bosta že sama rešila vajine probleme....
Mike ima neke svoje fore, svoj način drezanja v sceno strip forumov. saj jih je malo po nosu dobil že pred par dnevi na .com :twisted:

meni osebno sta Lolek in Bolek super risanka
Uporabniški avatar
mike
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a mike »

Hehe. Seveda je fajn malo podrezati v nasi zatohli podlapski dezelici. Kakorkoli, vsak ki da kaj na stripe bi moral vsaj vedet, ce ne ze biti dejaven na stripovi.com. Tisti, ki ste omejeni samo na ta forum, ste pac omejeni.

Kar se pa tice stripovi.com, pa se seveda motis. Noben me ni po nosu, ampak sem se sam. Sem tudi napisal kako in zakaj. Priznaj raje, da te scemi, kaj je pisalo hahaha.

Sicer se je pa obregnil le in samo fumettisti (ok, bi se se 100 drugih, ce bi pisal podnevi), ki me je tudi javno skurcal, kar pa mu sploh ne zamerim, saj bi nastala nova nepotrebna kregarija. Bi pa vsaj malo popestril zaspano praznicno vzdusje.
Uporabniški avatar
jang
Moderator STRIPOHOLIK

mike napisal/-a:Hehe. Seveda je fajn malo podrezati v nasi zatohli podlapski dezelici. Kakorkoli, vsak ki da kaj na stripe bi moral vsaj vedet, ce ne ze biti dejaven na stripovi.com. Tisti, ki ste omejeni samo na ta forum, ste pac omejeni.

Kar se pa tice stripovi.com, pa se seveda motis. Noben me ni po nosu, ampak sem se sam. Sem tudi napisal kako in zakaj. Priznaj raje, da te scemi, kaj je pisalo hahaha.

Sicer se je pa obregnil le in samo fumettisti (ok, bi se se 100 drugih, ce bi pisal podnevi), ki me je tudi javno skurcal, kar pa mu sploh ne zamerim, saj bi nastala nova nepotrebna kregarija. Bi pa vsaj malo popestril zaspano praznicno vzdusje.
brez skrbi bodi da vem kaj se dogaja na stripovi.com...če pa fantje niso tam pa tudi ni hudega, saj se nekateri trudimo da sem prinašamo novice in zadeve katere se nam zdijo zanimive in pomembne. 96 topicov o Zagorju, 88 topicov o tem da jebenega Maxi Texa ni na hrvaških kioskih, 15 topicov da je Ludens za k**** in 18 da je bog pa verjetno večine ne zanima pretirano....jaz in Dare sva ponosna da imamo preko 300 članov (pa še odprti forum smo, registracija ni potrebna), promet z stripi je dober (sva pregledale cifre o največjih prodajalcih in kupcih), bandwith se povečuje iz meseca v mesec (že sedaj smo pokurili 95% zakupljenega za ta mesec). V končni fazi pa se ne mislimo primerjat in tekmovat z stripovi.com. od njih se učimo in sodelujemo...

priznaj raje da te ščemi, o čem tečejo pogovori med moderatorji tega sajta, pa z ostalimi sajti :lol: :twisted:

a greš v Makarsko? jez grem 95%, celo dobil sem ultimat da se ne splača samo za vikend, tako da bom verjetno ostal še par dni dlje
Uporabniški avatar
mike

Ja, grem. Ampak enostavno moram pred tem dokoncat diplomsko. Potem bo komaj prava festa!!!
Uporabniški avatar
mike

Pretiravas o njihovem forumu in to zelo. Ta se recimo niti slucajno ne more primerjati z njihovim po obsegu informacij, saj jih je tam, kakorkoli vzames, neprimerno vec. Je dosti balasta, ampak tudi ena gora za stripe zivljenjsko pomembnih in odlicnih informacij.

Da o strani ne govorimo. Stran je definitivno ena najboljsih na vsem netu. To je preprosto dejstvo. In vsak, ki je iz raznoraznih razlogov noce uporabljat, je zal prikrajsan in omejen za ogromno informacij.

Sicer pa sem zelo vesel, da imamo tudi mi ta forum, ki ga vidva s Tomdarjem odlicno vodita:). Vsebino pa itak ustvarjamo mi uporabniki, tako da je od nas odvisno, kako bo.
Uporabniški avatar
jang
Moderator STRIPOHOLIK

informacije ki so relevantne za ljudi tukaj v glavnem lahko dobijo na našem forumu... zadeve ki se pa tičejo, ne vem, slabe distribucije na hrvaškem, v Bih ali SCG pa ne vem če so pomembne za nas... sicer pa je tam zaklenjen le forum, ostale informacije so dostopne

imaš pa prav...vsebina foruma je odvisna tudi od vas. torej?
Uporabniški avatar
mike

jang napisal/-a: 96 topicov o Zagorju, 88 topicov o tem da jebenega Maxi Texa ni na hrvaških kioskih, 15 topicov da je Ludens za k**** in 18 da je bog pa verjetno večine ne zanima pretirano....
No je pa res, da sem tisti editirani topic napisal prav zaradi tega hahaha.
.

Odgovor Napisal/-a . »

jang napisal/-a:
brez skrbi bodi da vem kaj se dogaja na stripovi.com...če pa fantje niso tam pa tudi ni hudega, saj se nekateri trudimo da sem prinašamo novice in zadeve katere se nam zdijo zanimive in pomembne. 96 topicov o Zagorju, 88 topicov o tem da jebenega Maxi Texa ni na hrvaških kioskih, 15 topicov da je Ludens za k**** in 18 da je bog pa verjetno večine ne zanima pretirano
Zanimivo.Očitno ne spremljava istega foruma.Topic o Maxi Texu je samo eden, na naslovni strani pa en-dva Zagorja.Se ti tukajšnje diskusije zdijo zanimivejše(govorim seveda o tistih,ki niso le prenešene s stripovi.com)?
Uporabniški avatar
jang
Moderator STRIPOHOLIK

ma dobro, jasno je da jih ni 88 o Maxi Texu. ima pa ta 14 strani in od tega je recimo 10 strani jamranja in pritoževanja ker je nekaj škripnilo pri distribuciji na hrvaškem... se ti to zdi zanimivo? glede na odgovor, ki si ga dal tam se mi zdi da ne in da ti je šlo že rahlo na k.....

v glavnem pa jaz mislim da tisti, ki niso člani tam lahko tukaj dobijo vse pomembnejše informacije? a ni res?

če ni, potem povej česa ni, daj kakšen predlog, odpri teme, itd....

kot je rekel Mike...forum je v veliki meri odvisen od uporabnikov
.

Odgovor Napisal/-a . »

jang napisal/-a:
v glavnem pa jaz mislim da tisti, ki niso člani tam lahko tukaj dobijo vse pomembnejše informacije? a ni res?

če ni, potem povej česa ni, daj kakšen predlog, odpri teme, itd....

kot je rekel Mike...forum je v veliki meri odvisen od uporabnikov
Oprosti,ampak časa da bi bil na vseh forumih,ki imajo zveze s stripi enostavno nimam.Poleg tega pa je forum na stripovi.com svetlobna leta pred vsemi kar se tiče informativnosti.Ponoči sem imel čas in malce prebiral diskusije tukaj in na UPPS-u.Primerjava je neumestna.Če se tebi da konstantno javljati novosti iz stripovi.com tukaj, je to tvoja stvar.Seveda je to pozitivno za člane ki se iz nekega čudnega razloga izogibajo tisti strani, ampak meni se ne da dvakrat pisati iste stvari. Sem se pa hudo zabaval ob nekaterih diskusijah, še posebej pri tistih ki se začnejo nekako takole :"Govori se,da bo izšlo.." in potem sledi odgovor "Kje se govori?Kje?Kje?"

Seveda je tudi na tistem forumu ogromno balasta ampak vseh tem itak ne berem. Da ne bi bilo pomote, seveda je jasno da je striparna.com odlična stvar in ji je uspelo to kar je bilo pred 4-5 leti nezmožno; povezati ljudi v eno družbo, ki se pogovarja o stripih, skupaj kupuje,hodi v striparne itd. .Edino kar mi na forumu manjka so tiste prave debate o stripih.Obvezno preberem kaj napiše Corto,6ar,Xabaras,Bob Rock ker se vidi da so fantje res dobri poznavalci ampak vse skupaj še ni na nekem solidne nivoju..
Odgovori