http://www.ex.org/1.5/20-sanctuary.htmlcorto wrote:A imaš kakšen link za to mango, kako to izgleda?cbarks wrote:Ce koga zanima prodam mango 4 knjige: SANCTUARY
Vse skupaj 1200 strani stripa za 7000 sit
MANGE
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
bump.wiz wrote:Moj oz. naš načrt je bil, da bi odprli novo izbo podobno tej, ki bo posvečena mangam. To bo vaš kotiček in nek mali izobraževalni center za nas nepoiznavalce mange hehe...
če se ti zdi uredu, bomo počakali, da se nabere še nekaj manga bralcev, do takrat pa lahko tu odpirate teme, nato pa jih bomo preselili![]()
tole še velja?
Tole je dobra zamisel in jo podpiram.Cornelius wrote:bump.wiz wrote:Moj oz. naš načrt je bil, da bi odprli novo izbo podobno tej, ki bo posvečena mangam. To bo vaš kotiček in nek mali izobraževalni center za nas nepoiznavalce mange hehe...
če se ti zdi uredu, bomo počakali, da se nabere še nekaj manga bralcev, do takrat pa lahko tu odpirate teme, nato pa jih bomo preselili![]()
tole še velja?
S tem bi mogoče privabili na forum kakšne nove člane, ki prebirajo samo mange in jih evropska in ameriška scena ne zanima.
Last edited by Corto on 30.04.2006 17:34:52, edited 1 time in total.
Da bi zbrali notri tvoje off-topic poste, ki so itak vedno izven konteksta teme, tako da ne bi bilo nobene škode, če bi se nekje lepo nabirali na kupčku in ne bi bilo treba ljudem odpirati vsakega teme posebej in brati tvojih 'razglabljanj'.Nobody wrote:zakaj?corto wrote:Ma ti si itak en poseben primer.Nobody wrote:Mange niso za mene
![]()
bonellijevi junaki so od mladosti z menoj, zato je verjetno tudi odpor do mang
Bi rabili izbo (z rešetkami na oknih) samo zate
Corto: če napišem, da se mi mange ne dopadejo, je to off topic?Nobody wrote:Mange niso za mene![]()
bonellijevi junaki so od mladosti z menoj, zato je verjetno tudi odpor do mang
ce pa ti napises, da se ti Aguablue ne dopade je to ok?
corto wrote:Upajmo, da bodo Marketprint res še letos izdali 9. in 10. epizodo Tornjeva. A kdo ve, če je potem ta serijal zaključen ali je več kot 12 epizod?
Tale Aquablue mi pa na prvi pogled ni všeč.
Tudi objavljanje Princa Valijanta od Murphy-ja se mi ne zdi pametna poteza.
@Nobody:
Ti bom poskušal prikazati razliko v teh dveh primerih.
Če bi prebral par postov pred tvojim 'mange mi niso všeč', bi videl, da je debata tekla čisto v drugo smer. Namreč, predlog je bil, da se odpre izba Mange, tako kot so recimo izbe Recenzije, Komentarji, ...
Potem si ti uletel s svojim postom in spremenil tok debate.
V primeru Aquablue, je BuDi postavil slikico iz stripa in tam sem jaz pokomentiral, da se mi na podlagi te slike strip ne dopade.
--
Še vedno pa ostaja odprto vprašanje ali naj se odpre izba za mange?
Wiza zadnje čase ni na forumu, tako da bi Tomdar ali pa jang dala odgovor na to vprašanje? Mislim, da bi bilo to kar smiselno.
Ti bom poskušal prikazati razliko v teh dveh primerih.
Če bi prebral par postov pred tvojim 'mange mi niso všeč', bi videl, da je debata tekla čisto v drugo smer. Namreč, predlog je bil, da se odpre izba Mange, tako kot so recimo izbe Recenzije, Komentarji, ...
Potem si ti uletel s svojim postom in spremenil tok debate.
V primeru Aquablue, je BuDi postavil slikico iz stripa in tam sem jaz pokomentiral, da se mi na podlagi te slike strip ne dopade.
--
Še vedno pa ostaja odprto vprašanje ali naj se odpre izba za mange?
Wiza zadnje čase ni na forumu, tako da bi Tomdar ali pa jang dala odgovor na to vprašanje? Mislim, da bi bilo to kar smiselno.