Striparnica Oblaček

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Re: Striparnica Oblaček

Post by Corto »

V četrtek, 29.12.2012, se prične tečaj stripa, ki bo potekal v striparni OBLAČEK v Celeia parku, Aškerčeva ulica v CELJU.
Zaporedoma bosta dva tečaja , prvi ob 15:30 za starost do 12 let, ob 18h pa za starejše.
Lahko se prijavite na info@sanda.si ali pa kar pokličete 041 804 632
wer

Post by wer »

Včeraj ponovno obiskal Oblaček, nabavil nove Shanghai Devil in se zapletel v prijetno kramljanje z Boštjanom. Že za jutri pripravlja tečaj risanja pa potem spet konec meseca. Naročil še nekaj stripov za naprej in urica je minila kot bi trenil. Aja, pa še zahvala za postrežbo čaja, ki je kar pasal ob včerajšnjem sneženju :D
play it again
tilitili
STRIPOHOLIK

Post by tilitili »

Z današnjega srečanja v striparnici. Šef nas je trpel še pol ure čez delovni čas, svaka čast. Pa nč nismo kupl, sam žnaral. Evo začelo se je s Horexovim lovom (spet) na....:

Image

Na kurba, Wer že spet spi, c c c c:

Image

Lepo urejeno, pregledno, svetlo, tematsko razdeljeno, dobre stalaže z odlično vsebino:

Image

Image

Image

Image
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
BuDi
STRIPOHOLIK

Post by BuDi »

:yes:
Sve što znam o životu…odabrao je Đelo Hadžiselimović.
Registriraj.si domeno.
horex2
STRIPOHOLIK

Post by horex2 »

velik izbire,krasen plac,še boljša družba :baw: :mrgreen: :angel:
horex je zakon, pa reno tud...
wer

Post by wer »

fajn je bilo, Vojko nam je natresel kar nekaj podatkov, spoznali še "gregorbikupil" in pogovor je tekel tja do zaprtja trgovine. Boštjan nas je lepo sprejel in postregel s čajem in kavo. :yes:
play it again
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

mogoče ena ideja lastniku striparnice:

založnik Darkwood iz Srbije omogoča prednaročilo svojih stripov po precej znižani ceni. Oni to omogočajo za teritorij Srbije, sem pa videl da so v povezavi z striparnico Hogar (Travnik) to omogočili tudi za območje BIH. Za Hrvaško še nisem zasledil te opcije. Mogoče da naveže kontakt z Darkwoodom in poskusi zrihtat to za Slovenijo prek striparnice Oblaček? Glede na najave in dosedanje delo Darkwood zelo hitro stopa na prvo mesto med založniki v bivši YU
tilitili
STRIPOHOLIK

Post by tilitili »

jang wrote:mogoče ena ideja lastniku striparnice:

založnik Darkwood iz Srbije omogoča prednaročilo svojih stripov po precej znižani ceni. Oni to omogočajo za teritorij Srbije, sem pa videl da so v povezavi z striparnico Hogar (Travnik) to omogočili tudi za območje BIH. Za Hrvaško še nisem zasledil te opcije. Mogoče da naveže kontakt z Darkwoodom in poskusi zrihtat to za Slovenijo prek striparnice Oblaček? Glede na najave in dosedanje delo Darkwood zelo hitro stopa na prvo mesto med založniki v bivši YU
do začetka decembra je bilo kaj takega nemogoče.če jim pa porata pol so pa (še bolj) na konju....
BuDi
STRIPOHOLIK

Post by BuDi »

jang wrote:založnik Darkwood iz Srbije ... da so v povezavi z striparnico Hogar (Travnik) to omogočili tudi za območje BIH.
Nisem prepričan ampak sem nekaj slišal da je Darkwood poslovno-finančno soudeležen v parih striparnicah, se mi zdi da ravno v Hogarju.
Sve što znam o životu…odabrao je Đelo Hadžiselimović.
Registriraj.si domeno.
TomDar
Administrator STRIPOHOLIK

Post by TomDar »

BuDi wrote:
jang wrote:založnik Darkwood iz Srbije ... da so v povezavi z striparnico Hogar (Travnik) to omogočili tudi za območje BIH.
Nisem prepričan ampak sem nekaj slišal da je Darkwood poslovno-finančno soudeležen v parih striparnicah, se mi zdi da ravno v Hogarju.
Če jim je cilj prodati več, kar Slovenija ni zanemarljiva...
Tko da ideja se mi ne zdi slaba!
Odstrani se pošast!
wer

Post by wer »

Danes bil v Oblačku in nabavil Greystorm od št.2 do 8. Enke ni bilo ampak jo bom kupil naknadno. Hvala kolegu iz Šmarja pri Jelšah (nisem 100% ampak mislim, da je od tam), ki mi je prodal in pustil v striparnici LP Janis Joplin Greatest hits, ki se že vrti v ozadju medtem ko tole pišem (Piece of my heart, Summertime,Try, Cry baby, Me and Bobby McGee, Down on me, Get it while you can, Bye,bye baby, Move over, Ball and chain), ma to je totalen odklop...to je to: plato na gramofon in uživancija - še čik u gobec, pir u roke pa kot bi mel spet 20 let. :afro:
Še papiga spuša take glasove, da ne morš verjet - Janiska ji je všeč... :D
play it again
wer

Post by wer »

play it again
tilitili
STRIPOHOLIK

Post by tilitili »

a kdo gre razen wera? js sm že na dopustu....pa me na žalost ne bo.
gombi

Post by gombi »

tilitili wrote:a kdo gre razen wera? js sm že na dopustu....pa me na žalost ne bo.
na žalost sem iz nočne in v nočno...tko da mi ne bo zneslo, damn :duno:
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Jaz bom šel.
Post Reply