Kje in kaj si naročil?
Niti na Delo e-trafika, niti na Graffitu ni možnosti naročila.
Nikjer ni naslovov. Ali kdo ve kateri naslovi bodo izšli. Če naj bi izšli v novembru, bi morali biti praktično v tisku.
Upam, da ne bodo samo tisti, ki so pred leti izšli v Zvitorepcu. Cirkus je že med temi. Naj izdajo še Poštno kočijo, pa se res ne bo splačalo naročiti.
MP wrote:Kje in kaj si naročil?
Nikjer ni naslovov. Ali kdo ve kateri naslovi bodo izšli. Če naj bi izšli v novembru, bi morali biti praktično v tisku.
Upam, da ne bodo samo tisti, ki so pred leti izšli v Zvitorepcu. Cirkus je že med temi. Naj izdajo še Poštno kočijo, pa se res ne bo splačalo naročiti.
Naročil sem po telefonu na tel. št. : 01 230 64 70 in to stripe Lucky Luke, in sicer TRDO vezavo.
1.) ne vem za koga sem malo višje objavil kje se da naročit zadevo?
2.) oh... v Zvitorepcu je izšlo, pa ne več kot 40 let nazaj... potem pa res škoda naročat! ... buuuu!!
Sve što znam o životu…odabrao je Đelo Hadžiselimović. Registriraj.si domeno.
1.) ne vem za koga sem malo višje objavil kje se da naročit zadevo?
2.) oh... v Zvitorepcu je izšlo, pa ne več kot 40 let nazaj... potem pa res škoda naročat! ... buuuu!!
za Zvitorepca se ne sekiram če je že izšlo, škoda bi bilo če je že izšlo pri
Bookglobe, tako Iznogudov nisem vzel(po tehnem premisleku) ker imam že
Bookglobove, upam da bom pri Luckiju boljše sreče, Cirkus tako še ni izšel
upam da bo med ostalimi tremi še kak tak.In potem ne bom vzel Bookglobove če se bodo ponavljali.Pri toliko novih stvareh nima smisla podvajat stvari.(razen Zagorja seveda).
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
Western Circus ISBN: 9789616765084 €13.95
Tortilje za daltone ISBN: 9789616765091 €13.95
Billy the Kid ISBN: 9789616765107 €13.95
La ville fantome ISBN: 9789616765114 €13.95
Sve što znam o životu…odabrao je Đelo Hadžiselimović. Registriraj.si domeno.