XXII. LJUBLJANSKI STRIP BAZAR 21.3.2009

Novice, najave, obvestila javnosti, informiranje in debate v zvezi z društvom

Moderators: TomDar, jang, Corto, Mioke

Ali se boste udeležili tokratnega Strip bazarja?

DA
16
73%
NE
6
27%

Total votes: 22

izzy
STRIPOHOLIK

Post by izzy »

No prov :censored_red: evo odziva :D

Blo je kul... ful novih obrazov... pol jih pomoje nisem poznal... lepo vas je blo spet vidt... komi čalkam, da bo piknik padu, he he.

Motil me je najbl to, da od Risarja ni blo novih albumov in Bumerangov... pomoje, da so manjkal vsaj trije Bumerangi pa albuma od Rdečebradca. Ne vem no... jest sem zmeri kar sem kupil sem nabavil pri društveni stojnici... tako da je kapnil še kak evro v društveno blagajno.

A bo Vojko sploh še kaj dobavljal za Društvo, al naj začnemo kupovat drugje?
From Far Beyond The Valkyries Chant My Name
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

ja pri mesečnih Bumerangih je prišlo do dveh negativnih sprememb...prvič je začel izhajat v začetku meseca, se pravi mi tretjo soboto v mesecu v bistvu lahko prodajamo tri tedne staro številko, torej ne preveč aktualno, ker že vsi kupijo po trafikah. Druga stvar je pa en bazar na več mesecev, kar spet pomeni da lahko ponudimo relativno neaktualne številke.
TomDar
Administrator STRIPOHOLIK

Post by TomDar »

me je Jang prehitel:
Dodal bi še to da še vedno sodelujemo z Vojkom, tokrat smo bili zmenjeni da pride, vendar je zbolel.
Tako da, še vedno se bo pri nas dobilo, tako da ni za bati, tudi številke za nazaj itd...

Bazarji so zdaj le parkrat na leto (4x: marca, maja, septembra in decembra) s tem smo zmanšali stroške najema telovadnice, zmanšali smo si delo s pripravami in postavitvami in tudi več sobot imamo zdaj fraj.
Odločili smo se za parkrat na leto, da vidimo kako bo šlo in recept se je izplačal. Obisk je bil ogromen, gneča je bila kot že dolgo ne (škoda ker se to na slikah ne vidi).
Če imamo mesečne bazarje, jih ljudje lažje izpustijo, in si rečejo, saj bo naslednji mesec, zdaj ko je bil prvi letos, pa so si vzeli čas (čeprav je bilo vreme odlično, Planica itd)
Res je bilo veliko novih oseb, kajti sem veliko novim osebam priporočil bazar (verjetno tudi vsi ostali) tako da so prišli pogledat, in po odzivih sodeč, že komaj čakajo naslednjega....

Ta teden je še en dogodek Collecta, na katerega smo se prijavili. Imeli bomo celo razstavo slo stripov, kot tudi stojnico itd.. Nekaj malega, da reklamiramo strip sceno :)
Odstrani se pošast!
Post Reply