riordan wrote:Ja, jaz lahko napišem še recenzijo novega filma o Hellboyu (Zlata armada), če je še noben ni. Če je kje kak njegov fan, bi lahko dodal še kaj nasploh o njem. Drugače bom še jaz nekaj kratkega dodal, vendar ga sam ne poznam tako dobro.
Bolje bi bilo, če bi lahko napisal kaj o stripu in potem malo za zraven še o filmu.
Se popolnoma strinjam ! Njegov stil mi je tako všeč, Tako mehka in čista risba, lepo zaobljeni liki, prava divota, včasih kar več časa ponucam za kako njegovo pasico, kot bi kje za par strani, pač risba je odlična. Malo me na Mustrov stil risanja spominja. Ne želim biti nehvaležen s primerjavo, vendar se mi res tako zdi... Mislim, da bomo o Matjažu še kaj slišali !
Blue Blues wrote:Dare ali kateri od moderatorjev - povezava na izvod št. 8 pod FANZIN STRIPOHOLIK (vsi na enem mestu) ne dela...
Sem probal in deluje! probaj ponovno, da ni bilo kaj s povezavo?
Kot je rekel Macon, so printani in ČB tehniki!
LP
Ja saj je v redu, jaz sem klikal na slike namesto na napise nad njimi. Pri #8 je namesto do stripovi.com povezava na Tomaževo stran pri volja.net, in tista ne dela.
Blue Blues wrote:
Ja saj je v redu, jaz sem klikal na slike namesto na napise nad njimi. Pri #8 je namesto do stripovi.com povezava na Tomaževo stran pri volja.net, in tista ne dela.