1. VSESLOVENSKI STRIP NATEČAJ - STRIP BUMERANG
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Da se ne pozabi!!!
studio RISAR wrote:Vsi striparji - pozor! Nezadržno se bliža 23. februar 2008, ki je zadnji datum za oddajo stripov namenjenih našemu razpisu!
Tokrat vam lahko zaupamo tudi člane naše žirije in lokacijo razstave sodelujočih stripov. V žiriji, ki bo odločala o nagrajenih delih, bomo: Tomaž Lavrič (vsekakor prvo ime domačega stripa), Irena Čerčnik (kustosinja Galerije sodobne umetnosti Celje), Marijan Pušavec (priznani lektor in stripovski scenarist) Božo Mulej (lastnik knjigarne Antika in velik poznavalec stripa) in Vojko Volavšek (založnik in urednik Strip Bumeranga ter stripovski avtor). Prispela dela bomo razstavili in nagradili na Celjskem Starem gradu v času praznika Mestne občine Celje, ki sovpada s slovenskimi dnevi knjige. Teden knjige bo letos potekal od 21. do 25. aprila, dan posvečen stripu pa bo torek, 22. april. Več o zanimivem programu, ki smo ga za to priložnost pripravili za vas, preberite v eni od prihodnih številk našega mesečnika.
Odstrani se pošast!
Tud men je ratalo včeraj poslat. Klasika pr men, zadnji dan ob 10-ih zvečer sm oddal na edini še odprti pošti v MB. Seveda ni blo spanja iz četrtka na petek
Še kdo?
Še kdo?
Rabiš ideje za risanje? Brezplačno si naloži mojo 300 stransko knjigo "100 idej za risanje" ----> https://www.ilu.si/100idejodrasli
-
Darjan Jurinčič
No, za Bukarešto ne bi mogu dosti govorit, ker sem šou samo skoznjo ko sem šel do Constante (obala Črnega morja), poznam pa zelo dobro Targu Jiu, kjer sem delal večino časa, ogromno dač (Dacia), konjske vprege seveda tudi, psov na tisoče po ulicah, je kar slikovito pri njih.
WATCHMEN-The greatest piece of popular fiction ever produced.
Who watches the watchmen?
Who watches the watchmen?