Pmoje, da bi jest načeloma lahk šel. Vlak al pa avto. Če se gre z avto, morva midva z Jangom tolk al tolk prit do Lj al pa vsaj Kranja, če bi Bresh fural.
p.s. Jang tole ni 100%, ker se še zmeri lahk naredi, da v soboto delam.
BuDi wrote:em... 12€ je že bencin za pot v eno smer do Zagreba...
Že če se dva peljeta je ceneje avto
poleg tega pa se gre tudi za izlet kot izlet z vlakom
Se vidi da sem Ljubljančan in mi ni bilo treba it nikamor z vlakom in vlaka ne maram kaj preveč... osebno jemljem bolj izlet z avtom, se lahko ustaviš kjer hočeš, greš kamor hočeš, nisi odvisen od urnika...
Sve što znam o životu…odabrao je Đelo Hadžiselimović. Registriraj.si domeno.
Ta petek sem sklenil, da se zapodim v Zagreb, če res kdo kaj nujno rabi naj napiše. Dobrodošel pa mi bi bil še kak naslov striparnic v Zagrebu, če veste. Namreč poznam samo onega pod zagrebčanko na trgu bana Jelačića. Grem po nove Forde in še kake malenkosti, pa seveda pregledati zagrebčanke, če so vse na broju .Vsem želim žalostne praznike
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
v Zagrebu so bolj in kafiči...v bistvu je cel ta okoliš Trga B. Jelačiča en sam kafič, s miljon stoli po pločnikih...no zdej je že vprašanje ker je mraz.
mal si zamudil pravi čas za ocenjevanje kvalitete genskega materiala
risar_69 wrote:Ta petek sem sklenil, da se zapodim v Zagreb, če res kdo kaj nujno rabi naj napiše. Dobrodošel pa mi bi bil še kak naslov striparnic v Zagrebu, če veste. Namreč poznam samo onega pod zagrebčanko na trgu bana Jelačića. Grem po nove Forde in še kake malenkosti, pa seveda pregledati zagrebčanke, če so vse na broju .Vsem želim žalostne praznike