ja,pri nas pa ni problemov...
sej mora imeti vsak eno antistres terapijo...
stripi,stari motorji in avtomobili.hribi...
Kako drugi gledajo na vaš hobi (zbiranje in branje stripov)
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
-
sigismundus
- STRIPOHOLIK
hmm...
jaz sem star komaj 13 let zato mi ne težijo veliko glede stripov.Mtka gleda na to normalno ker prav da je že bolje kot da bi neprestano igral racunalnik.Fotr pa prav da je škoda denarja.Ampak ni mi jasno zakaj ker ko je bil on toliko star kot jaz nje neprestano bral Zagorja,Alana Forda ipd.Zato samo on se pritozuje.Frendeom je pa to cist ql sej ma vsak svoj hobi.
- Ruki
- STRIPOHOLIK
Nikoli nisem mel problem z "nerazumevanjem" ali nasprotovanjem. Oče je v svoji mladosti sam bral stripe, zato me včasih kaj vpraša o stripih ali pa se pogovarjava in naštevava junake. Mami je vesela, da gre denar za stripe in ne za kaj drugega in mi vedno, ko opazi kaj v zvezi s stripi tudi omeni. Glede ostalih znancev... eni vejo, da sem strasten stripar, drugi ne... nikogar do zdaj to ni motilo in niso imeli negativnih pripomb. Tisti, ki jih je zanimalo kaj več, so z občudovanjem poslušali o moji "zbirki" in mi celo podarili (ali prodali
) kakšen strip, ki so ga našli doma in ga seveda že dolgo več ne rabijo.
Sicer sem pa začuden glede nekaj odgovorov v tej temi. Pri lastnih izkušnjah ljudje na strip na polici gledajo enako kot na knjigo na polici ali DVD v zbirki... se pravi nekaj vsakdanjega, normalnega, nevrednega dodatne kritike ali omembe.
Sicer sem pa začuden glede nekaj odgovorov v tej temi. Pri lastnih izkušnjah ljudje na strip na polici gledajo enako kot na knjigo na polici ali DVD v zbirki... se pravi nekaj vsakdanjega, normalnega, nevrednega dodatne kritike ali omembe.
Ne možeš ti to dokazat mom ocu.TomDar wrote:Reci ti starome, da je to hrana za dušu !Srt wrote:Edin pr fotru, ker sem zdej bolj odrasel je pr njemu klasičan odgovor:
J e b o t e strip, šta trošiš za to glupost, bolje pojedi šta.
To boš rešil tako,da ko obiščeš striparnico zaviješ še v Ajdo na čevape, pa bo stari vesel