mister-no wrote:jaz sem že letos tolko zapravil, da raje ne mislim na to:)
jaz sem mislil na povprečje
ti si lani zapravil 0-50 € letos, letos pa, žal, ,,moraš,, to nadoknaditi
to ti misliš.
PS: nikjer nisem rekel da nisem kupoval stripov, ampak to da me prime vsake tolko časa, da me mal minejo(to se ni prvič zgodilo). Vseeno pa kupujem stripe kolko se da redno, ker če ne bi bile luknje v kolekcijah, prdvsem kiosk stripih.
citiram Mister-No:
lokacija: Društvene zadeve - Javno; III. LJUBLJANSKI STRIP BAZAR - 17. marec 2007; Objavljeno: 01.03.2007 - 17:18:34
ja saj ni treba da se vsak mesec nakupijo stripi
jaz celo leto, oz 10 mesecev, nisem kupoval stripov, razen tistih od ludensa v naših trafikah, pa morem mal zdaj nadoknaditi:)
mister-no wrote:jaz sem že letos tolko zapravil, da raje ne mislim na to:)
jaz sem mislil na povprečje
ti si lani zapravil 0-50 € letos, letos pa, žal, ,,moraš,, to nadoknaditi
to ti misliš.
PS: nikjer nisem rekel da nisem kupoval stripov, ampak to da me prime vsake tolko časa, da me mal minejo(to se ni prvič zgodilo). Vseeno pa kupujem stripe kolko se da redno, ker če ne bi bile luknje v kolekcijah, prdvsem kiosk stripih.
citiram Mister-No:
lokacija: Društvene zadeve - Javno; III. LJUBLJANSKI STRIP BAZAR - 17. marec 2007; Objavljeno: 01.03.2007 - 17:18:34
ja saj ni treba da se vsak mesec nakupijo stripi TO JE LETELO NA LIBELLUSOVA, FIBRINA IZDANJA!!!
jaz celo leto, oz 10 mesecev, nisem kupoval stripov,S TEM SEM PA RAVNO NA NJIH MISLILrazen tistih od ludensa v naših trafikah, pa morem mal zdaj nadoknaditi:)
dobro kupul sem še nekaj malo drugih, samo nikakor ne tolko kot bi če bi bil pri stvari.
JE KAK PROBLEM? SO LUDENSKOVI, OZIROMA KIOSK STRIPI VREDNI 0-50€
O G R O M N O -j**i ga, glancerji oz. 5-ice stanejo....Še par zadevic si nabavim,pol pa sem redke primerke pospravil pod streho-s tem pa tudi zmanjšal stroške.....
jaz sem ene tri mesece beležil
cifre so bile bajno velike (napram drugim potrošnjam) ker so glih izšli neki Libellusovi stripi
sem pa raje prekinil, ker če bi punca našla tisto beležko, se ne bi dobro končalo
žal