STRIPOHOLIK strip fanzin št. 1
Moderators: TomDar, jang, Corto, Mioke
Lep pozdrav in vse pohvale za fanzin še iz moje strani! Končno sem se prijavil tudi na ta forum, pa čeprav mislim, da sem acc enkrat že ustvaril in kasneje pozabil nanj
Aja, pa še pohvaliti se moram, da sem verjetno edini nečlan društva čigar članek je bil objavljen v fanzinu
Če gre vse po sreči se jutri primajam na strip bazar pogledat dogajanje, pa sunit kak izvod fanzina. Škoda, da sem malo pozno izvedel za bazar, ker bi sicer lahko od doma v lj prinesel kile stripov za v prodajo ali menjavo:/
Če gre vse po sreči se jutri primajam na strip bazar pogledat dogajanje, pa sunit kak izvod fanzina. Škoda, da sem malo pozno izvedel za bazar, ker bi sicer lahko od doma v lj prinesel kile stripov za v prodajo ali menjavo:/
Hehe, hvala za pohvale
Moram priznati, da sem članek kar nekoliko v naglici napisal in sem sedaj ob ponovnem branju našel nekaj napakic, za katere se opravičujem(če ste jih opazili seveda v nasprotnem primeru nevermind:>)
No, se priporočam tudi za v prihodnje
Aja, bi se mogoče dalo dobiti še kakšen tiskani izvod fanzina? Sem imel dober namen priti na bazar pa se mi nekako ni izšlo.
Aja, bi se mogoče dalo dobiti še kakšen tiskani izvod fanzina? Sem imel dober namen priti na bazar pa se mi nekako ni izšlo.
Tudi jaz se pridržujem čestitkam za odlični članek. Vsaj za mene, meni so mange dokaj neznana stvar in je kar izčrpno in dobro napisano o tej zvrsti stripa. Kaj naj rečem, lepo narejeno in še enkrat pohvalem00lty wrote:Hehe, hvala za pohvaleMoram priznati, da sem članek kar nekoliko v naglici napisal in sem sedaj ob ponovnem branju našel nekaj napakic, za katere se opravičujem(če ste jih opazili seveda v nasprotnem primeru nevermind:>)
No, se priporočam tudi za v prihodnje
![]()
Glede izvoda, te čaka v Stripoholiku (če si iz LJ ali če zahajaš v LJ), drugače pa ti z veseljem pošljem izvod (če nisi kje iz LJ ali MB ali kak drugi kraj, kjer nimamo stalne zveze) na tvoj naslov.
LP TomDar
Odstrani se pošast!
Aha, če je pa tako imam dober izgovor, da se spet kaj oglasim v Stripoholiku, najverjetneje že naslednji tedenTomDar wrote:
Glede izvoda, te čaka v Stripoholiku (če si iz LJ ali če zahajaš v LJ), drugače pa ti z veseljem pošljem izvod (če nisi kje iz LJ ali MB ali kak drugi kraj, kjer nimamo stalne zveze) na tvoj naslov.
LP TomDar
Me veseli, da ti je bil članek všeč