jaz še nikoli nisem imel pri jedi krvavih rok, tudi če je kdaj kaj premalo pečeno
Sicer pa ponavadi jem z vilicami in nožem, razen kakšnih reberc ali bederc.
Sve što znam o životu…odabrao je Đelo Hadžiselimović. Registriraj.si domeno.
Mulder wrote:Tako je, če kupiš meso v mesnici, je isto kot da bi prijel nož v roke in sam zaklal žival.Vsi ki jemo meso imamo krvave roke.
Joj ne s tem PETA sranjem Jem meso, tudi telo ga potrebuje, nisem proti uzivanju mesa, sem pa proti mucenju zivali in krutem ubijanju zivali, tudi v mesnicah. Sm pogledu film, kjer je bil Joaqin Phoenix nekaksen voditelj (narrator) in morm rect, de je to eden bolj sokantnih filmov ki sem jih kdrkol vidu.
najboljše da greste na ogrish.com, ali kaj za strani je že, pa tam vidite kaj se dogaja.
mate najhujše nesreče po celem svetu, tudi kratke videe, kjer je prikazana krutost človeštva pa ne proti živalim ampak človeku. npr neki vojaki režejo živemu človeku glavo, ko mu z nogo stoji na njej...lep prizor.
mister-no wrote:najboljše da greste na ogrish.com, ali kaj za strani je že, pa tam vidite kaj se dogaja.
mate najhujše nesreče po celem svetu, tudi kratke videe, kjer je prikazana krutost človeštva pa ne proti živalim ampak človeku. npr neki vojaki režejo živemu človeku glavo, ko mu z nogo stoji na njej...lep prizor.
>>For as long as men massacre animals, they will kill each other. Indeed, he who sows the seed of murder and pain cannot reap joy and love.<<