ODDAJA O STRIPU NA VALU 202
Moderators: TomDar, jang, Corto, Mioke
Veliko smo govorili, tudi med tem ko je muzika igrala, tako da bi se dalo še več, vendar je tudi to več kot dovolj, kajti toliko časa za govor o stripih na enem mestu nikoli nismo imeli, pa tudi ne vem kdaj bomo zopet imeli...
Mislim, pa da sem omenil, vendar sem mislil proti koncu še bolj natančno vendar ni bilo več časa, čas je letel kot nor
Zato pa pravim, da moram dobiti posnetek, pa da vidim kaj je bilo povedano v eter, in kaj smo se menili, ko je bila muzika
LP
Mislim, pa da sem omenil, vendar sem mislil proti koncu še bolj natančno vendar ni bilo več časa, čas je letel kot nor
Zato pa pravim, da moram dobiti posnetek, pa da vidim kaj je bilo povedano v eter, in kaj smo se menili, ko je bila muzika
LP
Odstrani se pošast!
He he, mislim, da je bilo 6 tonNobody wrote:pogovori so bili kar poučni, tako, da sem izvedel nekaj zanimivih stvari
le muzika me je motila![]()
šokiran sem pa bil ob količini stripov, ki jih je ,,zbiratelj,, nazadnje nabavil: nekje 3 t (tone)
3.5 t je Žiga nazadnje pripeljal v eni turi
Odstrani se pošast!
Odlična oddaja. Zelo pametno izbrani gostje(vsak iz svoje "stroke"), ki pa so bili vsi po vrsti res v vrhunski formi. Vsak je povedal kopico zanimivosti, kratko in jasno in brez dolgovezenja.Po moje je bila oddaja zanimiva tudi za laike ampak ni mi jasno zakaj toliko glazbenih premorov,ko pa je pogovor bil res zanimiv in bogat z informacijami.Po moje bi vsak od gostov povedal še par atraktivnih stvari,ki bi še bolj pritegnile publiko in vzbudile zanimanje za strip. Bravo še enkrat!
TomDar wrote:He he, mislim, da je bilo 6 tonNobody wrote:pogovori so bili kar poučni, tako, da sem izvedel nekaj zanimivih stvari
le muzika me je motila![]()
šokiran sem pa bil ob količini stripov, ki jih je ,,zbiratelj,, nazadnje nabavil: nekje 3 t (tone)![]()
3.5 t je Žiga nazadnje pripeljal v eni turiOd svojega kolega, tudi zbiralca ...
kako le police za take količine stripov zgledajo.
pa ne mi reči da so v škatlah ?!?
Večina prispevkov je bila v 'streaming' formatu in se ni dalo downloadat.Nobody wrote:zdaj ko je bilo že kar nekaj prispevkov in intervjujev o stripih z Daretom, Striparno, ... bi vprašal, če jih je kdo vse uspel downloadat?
mogoče Dare, corto, ...?
Mogoče bi lahko nekdo zbral vse prispevke oz. linke do prispevkov, ki so bili objavljeni, na enem mestu v enem topiku, Nobody?
zakaj pa ne !?!corto wrote:Večina prispevkov je bila v 'streaming' formatu in se ni dalo downloadat.Nobody wrote:zdaj ko je bilo že kar nekaj prispevkov in intervjujev o stripih z Daretom, Striparno, ... bi vprašal, če jih je kdo vse uspel downloadat?
mogoče Dare, corto, ...?
Mogoče bi lahko nekdo zbral vse prispevke oz. linke do prispevkov, ki so bili objavljeni, na enem mestu v enem topiku, Nobody?
Vse v streaming formatu se da downloadatcorto wrote:Večina prispevkov je bila v 'streaming' formatu in se ni dalo downloadat.Nobody wrote:zdaj ko je bilo že kar nekaj prispevkov in intervjujev o stripih z Daretom, Striparno, ... bi vprašal, če jih je kdo vse uspel downloadat?
mogoče Dare, corto, ...?