js tut kupu stripoteko dons. ampak je rekla 2 eura, čeprav je napisano z roko nanjo 2,50! in sm plaču sam 2 eurajang wrote:danes kupil Stripoteko in negativno presenečenje. PODRAŽILA SE JE ZA 25% IN SEDAJ STANE 2,50€!!
sedaj sploh ni več poceni za svojo tehnično kvaliteto
KOMENTARJI ob izzidu novih stripov v trafikah
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: KOMENTARJI ob izzidu novih stripov v trafikah
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Turi jaz sem dal zanjo 2€.
Srečkoti. Jaz sem plačal danes 2,50. Je pa lepo, da se tudi "tete na kioskih" kdaj zmotijo. 
Anything is possible
Be the Change You Want to See
mah, k*** je le da jim gre to od že tako slabih plač.... njihovih napak sigurno ne pokriva kdo drug
sej ji bom nesu nazaj pou eura....penitenciađite...no ca ve nada, me no nutting monsignore, salvattore stupido.jang wrote:mah, k*** je le da jim gre to od že tako slabih plač.... njihovih napak sigurno ne pokriva kdo drug
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
- Ruki
- STRIPOHOLIK
Kaj se je pa zgodilo z Diabolikom? 
pokojni. že lani ga ni bilo več, sicer pa ena številka letno je bila popolna smešnicaRuki wrote:Kaj se je pa zgodilo z Diabolikom?
Vprašanje:
Regularna (in extra) izdaja Bonellijevih kiosk stripov pri nas (napr. Ludens) je napram Italijanski
regularni izdaji ožja za 1cm.
A to velja tudi za maxije, gigante, almanahe, ....?
Regularna (in extra) izdaja Bonellijevih kiosk stripov pri nas (napr. Ludens) je napram Italijanski
A to velja tudi za maxije, gigante, almanahe, ....?
Maxiji in almanahi tudi. Giganti pa se mi zdi da so kar enake velikosti.
Pa še almanahi imajo v Italiji več teksta (1/2 strip, 1/2 tekst)
HvalaBuDi wrote:Maxiji in almanahi tudi. Giganti pa se mi zdi da so kar enake velikosti.
To se je zgodilo pri zamenjavi založnika oz. ko je izdajanje od Slobodne Dalmacije prevzel Ludens (govorim samo za Texa, ker je to edini strip, ki ga kupujem in se spomnem, ko se je to zgodilo). Stripi SD so bili še v tapravem formatu, Ludens pa jih je zožil, kdo ve zakaj.Nobody wrote:Vprašanje:
Daj takvu zapovijed i u trbuhu ću ti napraviti toliku rupu da ćeš u njemu moći držati otvoreni kišobran!
-- Kit Carson
-- Kit Carson
Mislim, da nihče drug od založnikov na področju bivše Yu, z izjemo SD in danes AC (iz BiH) niso imeli originalnega Bonelli formata. Aja, PP je še tu (ampak tega ni na kioskih). Ali je bil še kakšen?
Anything is possible
Od kdaj pa Perutnina Ptuj izdaja stripe?
Odkar je tu krilatica "Nori na Poli."
Govora je jasno o srbskem Phoenix Pressu.
Govora je jasno o srbskem Phoenix Pressu.
Anything is possible
v BIH kioskih sta se pojavila nova Ludens Zagorja...
redni OKRUTNI HAJAK in extra SOTONSKI NAPITAK!
glede na to da zadnje čase Ludens stripi prihajajo na naše kioske z par dni zamude(večina njih) od hrvaških in dan za BIH kioski jutri
v ponedeljak ali najkasneje v torek pričakujem okupacijo tih dveh številk na naše kioske....prvi mi je ljub zaradi svoje naslovke in "novih" risarjev z meni priljubljenim priimkom BROZ, drugi pa iz časov Dnevnika in Kobne mreže....pogrešam dobrega starega Donatelija...do konca leta samo njegov opus....v extra Zagorju....Ferri odmori malo.
naslednji redni Zagor je "kao" 200 Ludens in zanimljiva naslovka premočenega Zagorja ki je skrivališče od rdečekožcev našel za debelo smreko...
še vedno kljub delux izdajam dobri stari Zagor na kiosku pri meni oživi čustva iz mladih let...ko sem tam kupil Avanturiste,Marš očajnika, Zimska Zmija........
Po toliko extra de lux color izdaji Zagorja(prejšne dni prebral 4 perfektne Zagor knjige Libellus) bo spet pasala doza cb Zagorja ki diši po tetki iz kioska in flekci na naslovki od kreme za roke ki jo koristi ženskica za mažo svojih rokic...
pozlatile se ji, samo da to kiosk razvajanje potraja še vrsto let...škoda da k nam na kioske ne prihaja BIH kiosk roba pa tista od VČ, a to bi bilo že preveč...za naše žepe in čustva....lahko bi se na te tetke z kioskov preveč navezali....
redni OKRUTNI HAJAK in extra SOTONSKI NAPITAK!
glede na to da zadnje čase Ludens stripi prihajajo na naše kioske z par dni zamude(večina njih) od hrvaških in dan za BIH kioski jutri
v ponedeljak ali najkasneje v torek pričakujem okupacijo tih dveh številk na naše kioske....prvi mi je ljub zaradi svoje naslovke in "novih" risarjev z meni priljubljenim priimkom BROZ, drugi pa iz časov Dnevnika in Kobne mreže....pogrešam dobrega starega Donatelija...do konca leta samo njegov opus....v extra Zagorju....Ferri odmori malo.
naslednji redni Zagor je "kao" 200 Ludens in zanimljiva naslovka premočenega Zagorja ki je skrivališče od rdečekožcev našel za debelo smreko...
še vedno kljub delux izdajam dobri stari Zagor na kiosku pri meni oživi čustva iz mladih let...ko sem tam kupil Avanturiste,Marš očajnika, Zimska Zmija........
Po toliko extra de lux color izdaji Zagorja(prejšne dni prebral 4 perfektne Zagor knjige Libellus) bo spet pasala doza cb Zagorja ki diši po tetki iz kioska in flekci na naslovki od kreme za roke ki jo koristi ženskica za mažo svojih rokic...
pozlatile se ji, samo da to kiosk razvajanje potraja še vrsto let...škoda da k nam na kioske ne prihaja BIH kiosk roba pa tista od VČ, a to bi bilo že preveč...za naše žepe in čustva....lahko bi se na te tetke z kioskov preveč navezali....
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---