KOMENTARJI ob izzidu novih stripov v trafikah
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: KOMENTARJI ob izzidu novih stripov v trafikah
Glede Cassidy-a je na Striparnici popravek:
06.12.2011
Cassidy
Iz Darkwooda so nas obvestili, da so nam za Cassidyja obračunali napačno ceno.
Da ne bomo preveč mutili okoli cene, vam bomo razliko obračunali pri naslednji pošiljki, od številke
7 dalje, pa bo cena ista kot za Darkwoodove kiosk stripe, ki so trenutno po 4 eure.
Hvala za razumevanje!
06.12.2011
Cassidy
Iz Darkwooda so nas obvestili, da so nam za Cassidyja obračunali napačno ceno.
Da ne bomo preveč mutili okoli cene, vam bomo razliko obračunali pri naslednji pošiljki, od številke
7 dalje, pa bo cena ista kot za Darkwoodove kiosk stripe, ki so trenutno po 4 eure.
Hvala za razumevanje!
:baw:končno nov klasik...super, spet bom prebral legendarni "Tragični karneval" na ex...še malo in ZIMSKA ZMIJA,komaj čakam.
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
na stripovi že jok in stok okoli tegale stripa:
http://www.stripovi.hr/detalji_proizvod ... blago.aspx
A ker je bil v specialu ?jang wrote:na stripovi že jok in stok okoli tegale stripa:
Odstrani se pošast!
ja. razen da bo tukaj ČB...saj tam so itak fenomeni. Iz vsake malenkosti znajo slona nardit in nabijat ter nabijat
-
gregorbikupil
K zadnji Stripoteki.
Vesel - ne vesel, navdušen sem, da so se spomnili 50-e obletnice Crtanih romanov.
Crtani romani so mi bili položeni v zibelko - atek je kot pobič kupil nekaj deset prvih številk, te sem dobil, to so bili prvi stripi, ki sem jih prebral. Na risbo se seveda takrat nisem spoznal (niti takrat, niti danes), pritegnile so me močne, mogočne zgodbe - nekaterih se, čeprav je verjetno minilo 30 ali več let, prav v podrobnosti spomnim še danes (taka je št. 33: Revolveraš).
Zdaj imam Crtane romane pravzaprav ponovno zbrane (manjkajo mi štirje zvezki, od tega so trije reprinti zgodnejših), ponovno jih berem in jasno mi je, zakaj sem se pravzaprav že takrat, kot otrok, za vedno navlekel na ta "kupus" (tale kupus je zapisan, da bo jang razumel, o čem pišem, ostali berimo "skriti, zdaj skoraj pozabljen stripovski zaklad").
Slabe zgodbe pravzaprav ne najdem. V zbirki so bili objavljeni mnogi junaki, nekateri so kot liki šibkejši, nekateri zapleti so prozorni, večini zvezkov pa uspe in prinesejo prav tisto, kar bralec išče. tisto - nekaj. Sanje.
Res, z branjem sem prišel šele do št. 26, ...
Tu (Crtani romani 26 - Panika u gradu) se je potrebno ustaviti. Ta strip je presežek, monument, po vsebini in moči enakovreden Stevensovemu Shaneu in mojstrovinam Johna Forda. Naključni bralec, ki ta strip prebere, bo gotovo vedno znova segal po stripu in vedno znova upal, da bo prebral nekaj podobnega.
...do konca seriala me čaka še veliko branja. Gotovo pa je med Crtanimi romani še 50 zgodb, ki me bodo ganile, ki se me bodo dotaknile tam, kamor mi sežejo le še otroci in kjer z leti postajam vedno bolj otopel in trd.
Larigan...
Vesel - ne vesel, navdušen sem, da so se spomnili 50-e obletnice Crtanih romanov.
Crtani romani so mi bili položeni v zibelko - atek je kot pobič kupil nekaj deset prvih številk, te sem dobil, to so bili prvi stripi, ki sem jih prebral. Na risbo se seveda takrat nisem spoznal (niti takrat, niti danes), pritegnile so me močne, mogočne zgodbe - nekaterih se, čeprav je verjetno minilo 30 ali več let, prav v podrobnosti spomnim še danes (taka je št. 33: Revolveraš).
Zdaj imam Crtane romane pravzaprav ponovno zbrane (manjkajo mi štirje zvezki, od tega so trije reprinti zgodnejših), ponovno jih berem in jasno mi je, zakaj sem se pravzaprav že takrat, kot otrok, za vedno navlekel na ta "kupus" (tale kupus je zapisan, da bo jang razumel, o čem pišem, ostali berimo "skriti, zdaj skoraj pozabljen stripovski zaklad").
Slabe zgodbe pravzaprav ne najdem. V zbirki so bili objavljeni mnogi junaki, nekateri so kot liki šibkejši, nekateri zapleti so prozorni, večini zvezkov pa uspe in prinesejo prav tisto, kar bralec išče. tisto - nekaj. Sanje.
Res, z branjem sem prišel šele do št. 26, ...
Tu (Crtani romani 26 - Panika u gradu) se je potrebno ustaviti. Ta strip je presežek, monument, po vsebini in moči enakovreden Stevensovemu Shaneu in mojstrovinam Johna Forda. Naključni bralec, ki ta strip prebere, bo gotovo vedno znova segal po stripu in vedno znova upal, da bo prebral nekaj podobnega.
...do konca seriala me čaka še veliko branja. Gotovo pa je med Crtanimi romani še 50 zgodb, ki me bodo ganile, ki se me bodo dotaknile tam, kamor mi sežejo le še otroci in kjer z leti postajam vedno bolj otopel in trd.
Larigan...
TECI PETRA!!!!!!
Res je, da so na Stripovi.com iz vsake zagorove naslovnice sposobni narediti celo študijo, samo glede te številke #207-PROKLETO BLAGO se pa strinjam z njimi.
Namreč ta epizoda res spada v originalno serijo(originalna številka #200) ki jo pokriva edicija Zagor Extra, ampak zakaj se Ludens ne drži nekega koncepta? Zakaj potem sedaj izdajajo to epizodo(prvič dosedaj v črnobeli verziji) v Zagor Extra, po drugi strani pa recimo v omenjeni ediciji ZEX niso objavili originalne številke #100-MOJ PRIJATELJ JIM GITARA(prav tako kot vse okrogle številke v barvah).
Naj objavijo vse ali pa nič, ne pa da izdajajo številke čist tako kot se jim dvigne.
Bernardu oz Ludensu vsaka čast, da že 15 let dokaj redno izdaja vse te stripe, ampak se vidi, da je razlika, ko izdajajo stripe pravi stripovski ljubitelji(Libellus, Fibra...) na eni strani ter ljudje, ki jim strip predstavlja samo vir zaslužka(Ludens).
Namreč ta epizoda res spada v originalno serijo(originalna številka #200) ki jo pokriva edicija Zagor Extra, ampak zakaj se Ludens ne drži nekega koncepta? Zakaj potem sedaj izdajajo to epizodo(prvič dosedaj v črnobeli verziji) v Zagor Extra, po drugi strani pa recimo v omenjeni ediciji ZEX niso objavili originalne številke #100-MOJ PRIJATELJ JIM GITARA(prav tako kot vse okrogle številke v barvah).
Naj objavijo vse ali pa nič, ne pa da izdajajo številke čist tako kot se jim dvigne.
Bernardu oz Ludensu vsaka čast, da že 15 let dokaj redno izdaja vse te stripe, ampak se vidi, da je razlika, ko izdajajo stripe pravi stripovski ljubitelji(Libellus, Fibra...) na eni strani ter ljudje, ki jim strip predstavlja samo vir zaslužka(Ludens).
GOTOF JE!
ma ne razumem zakaj je potreben jok in stok zaradi enega ušivega 18 kun vrednega stripa?
Jaz nebom jokal in stokal in se mi tudi ne gre za 2,20 eur
se pa strinjam z @gusar-jem. Nisem pristaš podvajanja stripov v raznih serijah in se mi zdi bedasto, da moramo kupiti isti strip, če hočemo imeti zbirke kompletne
...pa še od iste založniške hiše... 
Tako kot Ibanez15 bom tudi jaz kupil to številko, ker imam vseh 206 številk ZEX, ampak ni pa to pravo delo, ampak ok spremenit tu tak nemormo nič
Vzemi al pa pusti sta edini dve možnosti.
Vzemi al pa pusti sta edini dve možnosti.
GOTOF JE!
evo berem da se je v hrvaški trafikah pojavil Chico Detektiv.... Chico jaše dalje.... OPET
O shit!?jang wrote:evo berem da se je v hrvaški trafikah pojavil Chico Detektiv.... Chico jaše dalje.... OPET
A to je sedaj EXTRA serija ali kako že? Čudno je že to, da so zdržali skoraj 10 let brez reprinta.
Anything is possible
Be the Change You Want to See
zato mene ta poteza niti ne čudi(gre za najbolj prodajan serijal)niti ne prizadene veliko...verjetno ga bom jemal zaradi prej povedanega razloga(modri naslovi ki bodejo v oči med večino rdečih naslovov)pa tudi odtis in tisk Slobodne Dalmacije mi je boljši od veliko prejšnih AKD in Tipomata...pogledam na kiosku,in odločim. Fantastično da imamo izbiro vzeti ali ne...bojim se da je kiosk strip obsojen na hiranje in mogoče bomo te čase pomnili kot tiste uspešnejše in srečnejše...mogoče se nam bo še kolcalo po Chiko reprintu.
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
No, jaz ga ne berem. Nekako si ne predstavljam sebe v tej vlogi, ampak če to pomeni, da se morebitna izguba na drugih junakih s tem pokrije...
Da mi slučajno še Texa ne odrežejo, ko so že MN (in MM).
Zaenkrat izgleda, da PSDZ kar dobro pičijo in upam, da tako ostane do konca... (tudi s Čikovo pomočjo, če je treba).
Da mi slučajno še Texa ne odrežejo, ko so že MN (in MM).
Zaenkrat izgleda, da PSDZ kar dobro pičijo in upam, da tako ostane do konca... (tudi s Čikovo pomočjo, če je treba).
Anything is possible
ne vem če je to kak Klasik ali nek drug cigu-migu.... če so pametni so naredili kako stvar različno od prve izdaje, s tem bodo pridobili da bodo še dodatni manijaki kupovali. Kar se mene tiče če ga dobim zastonj se ga ne bom branil, edino prostorsko bi lahko bilo problem. Bi pa seveda mnogo raje videl kako novost, če že ne novost pa vsaj kak reprint iz ZS ali LMSPoli 78 wrote:O shit!?jang wrote:evo berem da se je v hrvaški trafikah pojavil Chico Detektiv.... Chico jaše dalje.... OPET![]()
A to je sedaj EXTRA serija ali kako že? Čudno je že to, da so zdržali skoraj 10 let brez reprinta.