Prostor za vse ostale zbirateljske hobije, ki niso stripi:
NUMIZMATIKA, FILATELIJA, HERALDIKA, PIVSKI PODSTAVKI, POSTERJI, ALBUMI ZA SLIČICE, SLIČICE, ZNAČKE, KINDER FIGURICE, PEZ FIGURICE, REVIJE, KNJIGE, PUZZLE, LEGO ...
Se kdo spominja telih reklamnih lističev? Zbrati si moral deteljuice v vseh štirih barvah(modra, rdeči, zeleni in rumeni)-s pečatom. Štiriperesne deteljice si dobil v škatlicah žvečilnega gumija SAFARI, COLORI, TIM in DINAMIKA. To je bilo v sedemdesetih letih. Dobil si Koloys SAFARI majico. Se spominjam bolj medlo
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
Pa še tole je od včeraj novo. Nič posebnega. Spet potrebuješ goro denarja, da dobiš en žetonček. Hotel sem kupiti album, pa mi reče, da moram kupiti preko 30eu-kakšen nateg zopet. Sramotno, da tako obirajo ljudi.
Kje so časi, ko si kupil čigumije in dobil sličico, zdaj pa moraš s samokolnico v štacuno, da sploh dobiš paketek.
Tule še piše, da je album za kupiti. Možno, da prodajalka ni vedela, ali pa poskušajo tako izvleči čim več parica
Natega ... kolikor sem jaz zastopil kar je bilo napisano v reklami je, da dobiš album zastonj, če zapraviš 30+ evrov, če ga pa kupiš je pa 1,99 evra. Kar je valjda cenejša opcija za večino. Ne vem no ...
Nobody, bom zvečer poslikal notranjost Taličnega Toma. Zdaj imam dva polna albuma, eden je bil kot originalni, drugi pa je ponatis, tudi paketki od sličic so različni. Vsebina albuma pa je ista.
Škoda za Dečje Novine, za Distriest se moraš pa kar načakati, da kaj novega izide, premajhen trg smo.
-