Prostor za vse ostale zbirateljske hobije, ki niso stripi:
NUMIZMATIKA, FILATELIJA, HERALDIKA, PIVSKI PODSTAVKI, POSTERJI, ALBUMI ZA SLIČICE, SLIČICE, ZNAČKE, KINDER FIGURICE, PEZ FIGURICE, REVIJE, KNJIGE, PUZZLE, LEGO ...
Jaz tudi še nisem uspel dobiti. Mi je pa Alex rekel, da je gneča kot da bi zastonj talal...
Bom probal dobit, če ne pa bo bolj zanimivo kasneje to iz obtoka
Je pa res, da je to plačilno sredstvo samo znotraj ozemlja SLO, tako da "naj nebi" bilo zanimivo za tujce. Čeprav dvomim, če kdo zbira EU kovance, bo hotel imeti vse...
Recimo od tujih, bi jaz rad dobil EURO specialec od Belgije tin tina ob obletnici Herge-a!, ki je tudi plačilno sredstvo samo znotraj Belgije
TomDar wrote:Recimo od tujih, bi jaz rad dobil EURO specialec od Belgije tin tina ob obletnici Herge-a!, ki je tudi plačilno sredstvo samo znotraj Belgije
Boš mogu na netu najdt kkšno belgijsko bolho. Pol pa bo. Al pa na E-bayu poglej.
TomDar wrote:Recimo od tujih, bi jaz rad dobil EURO specialec od Belgije tin tina ob obletnici Herge-a!, ki je tudi plačilno sredstvo samo znotraj Belgije
Boš mogu na netu najdt kkšno belgijsko bolho. Pol pa bo. Al pa na E-bayu poglej.
Ni panike, je en kolega (stripar ) ki hodi dokaj redno v Bruselj pa ga bom pobaral, da mi ga nabavi. Mi je rekel, da mu napišem kaj rabim, samo še nisem poslal (kaj čem če sem len )
Menda so v poslovalnicah po Sloveniji dobili občutno večje količine kovancev kot včeraj v ljubljanskih. Za Škofjo Loko vem, da so začeli okoli 11.00 prodajat in so kljub gužvi malo pred 13.00 še bili, isto velja za Vrhniko, kjer so ob 13.00 začeli in je trenutno še (mi je kolega javil). Verjetno je tako tudi drugod (recimo Logatec), tako da če je kdo blizu...
Ne verjamem pa, da v Lescah le po enega prodajajo, morajo po 5...
Dobu kovanček za 3€ zase. Se je šel brat postavt v vrsto.
He, he - zdej bo pa fušija
Dokler nau en na bazar upadu s 30-imi primerki, ker so jih u Lublan več talal k pr ns na Gorenskem. Bemti sej niso zasto, da bi vsak sam enga dobu. Sej bi jih usi plačal
izzy wrote:Dobu kovanček za 3€ zase. Se je šel brat postavt v vrsto.
He, he - zdej bo pa fušija
Dokler nau en na bazar upadu s 30-imi primerki, ker so jih u Lublan več talal k pr ns na Gorenskem. Bemti sej niso zasto, da bi vsak sam enga dobu. Sej bi jih usi plačal
alex wrote:Ne verjamem pa, da v Lescah le po enega prodajajo, morajo po 5...
Ne, sam po enga so talal. A so jih sam tolk mal dobl, al pa je to politika banke. Od kolega sodelavka ma tm kolegico, pa ji tud ni mogla zrihtat več primerkov.
alex wrote:Ne verjamem pa, da v Lescah le po enega prodajajo, morajo po 5...
Ne, sam po enga so talal. A so jih sam tolk mal dobl, al pa je to politika banke. Od kolega sodelavka ma tm kolegico, pa ji tud ni mogla zrihtat več primerkov.
Ne moreš verjet, kokr je meni znano je pravila postavila banka Slovenije in ne ne bi smela biti odvisna od politike poslovalnice... v Loki so se eni in isti večkrat v vrsto postavili in vsakič po 5 dobili...