Prostor za vse ostale zbirateljske hobije, ki niso stripi:
NUMIZMATIKA, FILATELIJA, HERALDIKA, PIVSKI PODSTAVKI, POSTERJI, ALBUMI ZA SLIČICE, SLIČICE, ZNAČKE, KINDER FIGURICE, PEZ FIGURICE, REVIJE, KNJIGE, PUZZLE, LEGO ...
Danes prejel iz Italije, sicer nisem ljubitelj Šreka(in Obuti maček), ampak bom dal v zbirko risanih junakov.
Dal sem le za album 2in pol eu. Kartice se vtikajo v prozorne okenčke.
Hvala mojstru, ki mi je prinesel to zbirko.
Dobijo se v Šparu v Italiji, poleg hrane, ko jo kupiš, le da so zastojn paketki.
35 paketkov, po 5 kartic v enem. vseh je 144 kosov
Nekaj slik.
Last edited by risar_69 on 03.03.2012 22:02:08, edited 2 times in total.
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
Če koga zanima, v Euro Cent trgovini (to so "vse po 1€" trgovine, v Ljubljani je ena na križišču Trubarjeve zmajskega mosta, pa ena npr. na Celovški) sem videl paketke 10x5 sličic za albume Topps po 1€ (se pravi 50 sličic za 1€), albume ki jih ni bilo v Sloveniji, sicer so imeli samo Transformerje, so se pa eni otroci pogovarjali da so še drugi paketki pa jih v tisti trgovini ni bilo več. (ponavljam, albumov ni)
Sve što znam o životu…odabrao je Đelo Hadžiselimović. Registriraj.si domeno.
Vidim, da je album izdal Merlin.
Sam sem vzel par paketkov po 10kom. skupaj zlepljenih že dolgo nazaj.
Pa sem se enkrat spet ustavil in so jih imeli spet v košarici, očitno jih sproti polnijo.
-
risar_69 wrote:S Spletkomata preberem: V Avstriji stanejo Adrenalin Euro 2012 kartice, samo 1 Evro
..
Pa kaj se čudiš...pri nas je boljši standard Ni dolgo nazaj , ko smo bili po nekih raziskavah eni izmed najbolj zadovoljnih prebivalcev evropske skupnosti sam nevem katera budala dela te raziskave in kateri to odgovarjajo
Zajeten kup novitet, ki sem jih prejel dan..včeraj. Prijeten ogled. Hvala v Subotico!
Malo je manjkalo, da bi plačal še carino, ne zaradi kg(7,3), ampak zaradi vrednosti, malo pojamraš in je v redu, kajti do sedaj mi ni bilo treba nič plačevati.
Ker ne zbiram nogometnih albumov, sem si vzel kar reprinte.