Tudi meni - spet si (Nobody) samo"spreletel" stripBob Rock wrote:Meni se je zdel konec precej jasen.Nobody wrote:prebral Zagor special: Vitezovi grala
komentar:
odprta vprašanja na koncu
Danes prečital!
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
koga so res častili temparji, ali jim je več pomenil gral ali božanstvo, ali je bil parcy knight res čuvar grala, je na koncu meštra prevzel strah ali ...markolar wrote:Tudi meni - spet si (Nobody) samo"spreletel" stripBob Rock wrote:Meni se je zdel konec precej jasen.Nobody wrote:prebral Zagor special: Vitezovi grala
komentar:
odprta vprašanja na koncu
- Bob Rock
- STRIPOHOLIK
No, da se še jaz malo oglasim. Včeraj prebral Dylana DOKTOR TEROR. Če pustimo ob strani, da je izdelek res slabo narejen (zamenjan vrstni red strani, na ene par slikah neki beli madeži, cel kup tiskarskih napak), je mojo pozornost pritegnilo več kot očitno namigovanje na remek delo Arta Spiegelmana Maus. Poleg tega, da so določeni narodi prikazani kot živali (Židje kot podgane, Nemci kot svinje (v Mausu so bili Židje podgane, Nemci mačke, Poljaki svinje)), je zanimiv še lik Anje, za katero se izkaže, da se je v drugi svetovni vojni skrivala na podstrešju pri družini Spiegelman, torej podobna scena, kot jo imamo v Mausu. In pa dejstvo, da je bilo mami Arta Spiegelmana ime Anja.
-
Zagor-duh sa sekirom
Hja, bilo je malo manj casa in se lepo vreme pa se da zdrzat.Zagor-duh sa sekirom wrote:Nevem kako si lahko zdrzal toliko brez brez stripov.Po drugi strani sem ti pa folž,ker jih imas toliko za prebrat.Fishleg wrote:Nisem prebral nobenega stripa ze pol leta...sedaj pa pridejo na vrsto vsi ki so se nabrali...![]()
![]()
![]()
Sedaj pa ni lepsega kot da se lepo doma udobno namestim in zacnem brat stripe, medtem ko je zunaj hladno in dez
Ja, ko enkrat postanes "zasvojen" z njimi se tezko odvadismarkolar wrote:Stripov nikoli prevečZagor-duh sa sekirom wrote:Nevem kako si lahko zdrzal toliko brez brez stripov.Po drugi strani sem ti pa folž,ker jih imas toliko za prebrat.Fishleg wrote:Nisem prebral nobenega stripa ze pol leta...sedaj pa pridejo na vrsto vsi ki so se nabrali...![]()
![]()
![]()
Se vedno sem vesel kot mali otrok ko vidim novi strip na kiosku
prebral sem dve knjigi dampira res gre za dobro popestritev na trgu stripov, zelo dobre zgodbe, odlično risanje samo te trdne platnice lahko bi bile tudi mehke, treba se je dograbit še ostalih dveh knjig in upa t da bodo izšle še kake knjige
trnutno pa berem še en podoben strip gospodar noći, zadeva bazira na vampirski tematiki res dobro narejeno, pet zgodb v 300-tih straneh vredno vloženega denarja
trnutno pa berem še en podoben strip gospodar noći, zadeva bazira na vampirski tematiki res dobro narejeno, pet zgodb v 300-tih straneh vredno vloženega denarja