Vprašanje
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: Vprašanje
Warriors Of The Shadow Realm
Moench, Buscema, Ledger
junij - oktober 1979
Marvel, trije zvezki Super special 11, 12 in 13
A se da to kje dobit po normalni poti? Ebay&Amazon etc USA me ne zanima, oz mi je preveč komplicirano.
A to kdo ima in se hoče tega znebit?
Konc koncev - a ma kdo to in bi dal za prebrat celo?
Moench, Buscema, Ledger
junij - oktober 1979
Marvel, trije zvezki Super special 11, 12 in 13
A se da to kje dobit po normalni poti? Ebay&Amazon etc USA me ne zanima, oz mi je preveč komplicirano.
A to kdo ima in se hoče tega znebit?
Konc koncev - a ma kdo to in bi dal za prebrat celo?
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Eto,
ne vem zakaj me to zanima, ampak ko sem kak teden nazaj dobil preblisk, mi nikakor ne gre iz glave.
Kateri Bonelijevi junaki so že doživeli medsebojno srečanje?
za DD pa MM vem da sta se srečala 2x
- smak sveta ( kraj sveta )
- zadnja postaja: košmar ( poslednja stanica - užas )
Blek pa Mark sta se tudi nekje srečala, samo kolikor se spomnim se nista predstavila,
za ostale pa pojma nimam
ne vem zakaj me to zanima, ampak ko sem kak teden nazaj dobil preblisk, mi nikakor ne gre iz glave.
Kateri Bonelijevi junaki so že doživeli medsebojno srečanje?
za DD pa MM vem da sta se srečala 2x
- smak sveta ( kraj sveta )
- zadnja postaja: košmar ( poslednja stanica - užas )
Blek pa Mark sta se tudi nekje srečala, samo kolikor se spomnim se nista predstavila,
za ostale pa pojma nimam
Hmm, tega pa je kar nekaj:
Mark in Blek sta se srečala v markovi zadnji epizodi Konačna pobjeda(ZS 1079), ko pridejo Blek, profesor Okultis in Rody na Markovo poroko, in tam, če se ne motim, se vsi normalno pozdravijo; Blek in Mark se srečata tudi v epizodi Tajanstveni saveznik(ZS 986).
MM in DD pa sta se srečala mislim, da celo trikrat... spomnim se tudi srečanja MM in MN v pilotovem specialu Bijeg iz Skyneta, pa tudi drugače sta se ta dva junaka srečala ene 3-4 krat(večinima v epizodah MM).
Tudi DD in NN sta se srečala mislim, da dvakrat.
To je tak malo na hitro, iz glave, za bolj podrobno pa mislim, da bolje, da greš malo na Stripove, tam boš zagotovo našel to kar te zanima
Mark in Blek sta se srečala v markovi zadnji epizodi Konačna pobjeda(ZS 1079), ko pridejo Blek, profesor Okultis in Rody na Markovo poroko, in tam, če se ne motim, se vsi normalno pozdravijo; Blek in Mark se srečata tudi v epizodi Tajanstveni saveznik(ZS 986).
MM in DD pa sta se srečala mislim, da celo trikrat... spomnim se tudi srečanja MM in MN v pilotovem specialu Bijeg iz Skyneta, pa tudi drugače sta se ta dva junaka srečala ene 3-4 krat(večinima v epizodah MM).
Tudi DD in NN sta se srečala mislim, da dvakrat.
To je tak malo na hitro, iz glave, za bolj podrobno pa mislim, da bolje, da greš malo na Stripove, tam boš zagotovo našel to kar te zanima
GOTOF JE!
Srečata se tudi Ken Parker in Dylan Dog v zgodbi Slike (fibra 75) (ni ravno najboljša zgodba).
Mister no in MM se bežno srečata večkrat. Prvič Osveta božanstva RAA (MM libellus 2), Misterij Anabell lee...
Za Marka in Bleka vem pa samo za epizodi, ki sta bili omenjeni.
Mister no in MM se bežno srečata večkrat. Prvič Osveta božanstva RAA (MM libellus 2), Misterij Anabell lee...
Za Marka in Bleka vem pa samo za epizodi, ki sta bili omenjeni.
Če se komu ljubi na s.com izbrskati topic ... teh cameo epizod je res kar precej, včasih smešnih, včasih tudi "realnejših" (redkeje).
Anything is possible
Be the Change You Want to See
Spet ne najdem primernega topica za tole ... pa bom kar sem fliknil.
ZAKON O ENOTNI CENI KNJIGE
http://www.uradni-list.si/1/content?id= ... ige-(ZECK)
Recimo ena stvar:
6. člen
(popusti)
(1) Založnik lahko v času trajanja enotne cene knjige za vse končne kupce, pod enakimi pogoji ter sočasno na celotnem ozemlju Slovenije, določi popuste v naslednjih primerih:
– za naročilo cele zbirke ali serije, v kateri je naslov izšel,
– za naročilo in plačilo pred izidom v prednaročilu.
(2) Založnik lahko v času trajanja enotne cene knjige določi tudi naslednje popuste pod posebnimi pogoji:
– na knjižnih sejmih, kjer lahko založnik ponudi do vključno 20 odstotni sejemski popust,
– na predstavitvenih dogodkih določene knjige, kjer lahko založnik ali knjigotržec oziroma knjigotržka (v nadaljnjem besedilu: knjigotržec) ponudi do vključno 20 odstotni popust, ki je vezan na predstavljeno knjigo ter na dan in lokacijo dogodka.
ZAKON O ENOTNI CENI KNJIGE
http://www.uradni-list.si/1/content?id= ... ige-(ZECK)
Recimo ena stvar:
6. člen
(popusti)
(1) Založnik lahko v času trajanja enotne cene knjige za vse končne kupce, pod enakimi pogoji ter sočasno na celotnem ozemlju Slovenije, določi popuste v naslednjih primerih:
– za naročilo cele zbirke ali serije, v kateri je naslov izšel,
– za naročilo in plačilo pred izidom v prednaročilu.
(2) Založnik lahko v času trajanja enotne cene knjige določi tudi naslednje popuste pod posebnimi pogoji:
– na knjižnih sejmih, kjer lahko založnik ponudi do vključno 20 odstotni sejemski popust,
– na predstavitvenih dogodkih določene knjige, kjer lahko založnik ali knjigotržec oziroma knjigotržka (v nadaljnjem besedilu: knjigotržec) ponudi do vključno 20 odstotni popust, ki je vezan na predstavljeno knjigo ter na dan in lokacijo dogodka.
Anything is possible
Ve kdo, ali je v slo/cro/srb jeziku izšel tudi kakšen strip na temo Križarske vojne oziroma vitezi templarji ?
stripoteka 1108 mi je padla na misel
Ramiro mi prvi pade na pamet.Nobody wrote:Ve kdo, ali je v slo/cro/srb jeziku izšel tudi kakšen strip na temo Križarske vojne oziroma vitezi templarji ?
a lahko nekdo ki ima Magični vjetar preveri v št. 23 če ima pri tretji epizodi Stotinu pušaka barvno naslovnico, moj izvod je namreč nima 
Lepa naslovnica - eksplozija v barvah; tako, da...gombi wrote:a lahko nekdo ki ima Magični vjetar preveri v št. 23 če ima pri tretji epizodi Stotinu pušaka barvno naslovnico, moj izvod je namreč nima

hvala...bomo šli zamenjat v ZGmarkolar wrote:Lepa naslovnica - eksplozija v barvah; tako, da...gombi wrote:a lahko nekdo ki ima Magični vjetar preveri v št. 23 če ima pri tretji epizodi Stotinu pušaka barvno naslovnico, moj izvod je namreč nima
ali je bil (ALAN FORD klasik #148 Gužva na sastanku) objavljen tudi v SSB(super strip biblioteka)?
Hvala
Hvala
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!