Stripovska bera v letu 2012

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

ninel

Re: Stripovske izdaje v Sloveniji 2012

Post by ninel »

cbarks wrote: Niso vsi za demokracijo in pluralizem, spoštovanje različnosti ipd. -so bolj za likvidacije in diskreditacije. Verjetno stvar navade.... :no: :no:
Kaj češ, cbarks, janšisti so pač taki... :mrgreen:
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

barba73 wrote:sory Jang,moral sem napisat...daj me na hlajenje da mu ne povem še kaj več.....
prosim,lahko me tudi zabrišeš za vedno....
pol ku...fer mam teh kvazi desničarjev ala Macon ki v življenju ni uspel naredit nič konkretnega in vrednega,pljuva pa
po delu drugih....kdo pa je Macon?...razen en Majerev ritoliznik...ki je odrastel pod srečno rdečo zvezdo in sedaj pljuva po njej...
verjetno ima travme ker so ga kot Majerja vrgli iz ZK....revček,,,tako in drugače....-čao.
glej, tvoja reakcija je daleč pretirana in brezvezna. Macon pač ima svoje mnenje o socializmu, komunizmu. Bolj pa se je tu penil zaradi dveh svojih znancev iz Stripburgerskega kroga. Kar pa je že znano kakšno ima mnenje o burgerju in o Kocipru. Zdaj, jaz se v to ne vtikam, ker burgerjevcev osebno ne poznam, mene ne motijo. Imajo pa tudi oni možnost tu na forumu da mu javno odgovorijo na kritike.
Macona poznam osebno, večkrat smo bili skupaj na Mafestu. Kljub precej nasprotnemu političnemu mnenju z njim nimam nobenih problemov, še več, zelo dobro se mamo ponavadi v Makarski. Saj sta tudi s Sitarjem kolega, čeprav sta politično kot Stanovnik in Janša.

Besede uš in podobno tu ne sodijo, mislim da je najboljše da se mu opravičiš in gremo dalje. V končni fazi tudi on plačuje davke državi in Janševistični ukrepi ga ravno tako jebejo v glavo kot tebe. Morebiti še bolj, kaj pa veš.
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

ninel wrote:
cbarks wrote: Niso vsi za demokracijo in pluralizem, spoštovanje različnosti ipd. -so bolj za likvidacije in diskreditacije. Verjetno stvar navade.... :no: :no:
Kaj češ, cbarks, janšisti so pač taki... :mrgreen:
jup, sicer za likvidacije nimajo instrumentov, ker so jih vse prodali v bosno in na hrvaško, za diskreditacije in smrtne zamere so pa mojstri. Če je treba še dokumente skupaj lepijo, ob prvi možnosti pa potem zamenjajo direktorja arhivov ker jih je našel s prsti v marmeladi.
BuDi
STRIPOHOLIK

Post by BuDi »

jang wrote: Če je treba še dokumente skupaj lepijo.
Namesto da bi jih samo sfotokopirali in priložili kot nekaj povsem drugega - kot druga stran.
Sve što znam o životu…odabrao je Đelo Hadžiselimović.
Registriraj.si domeno.
Bob Rock
STRIPOHOLIK

Post by Bob Rock »

BuDi wrote:
jang wrote: Če je treba še dokumente skupaj lepijo.
Namesto da bi jih samo sfotokopirali in priložili kot nekaj povsem drugega - kot druga stran.
Jih ne morejo, ker so jih "izgubili" na dolgi poti od DZ do MNZ.
barba73
Stripoholik FAN CLUB

Post by barba73 »

jang wrote:
barba73 wrote:sory Jang,moral sem napisat...daj me na hlajenje da mu ne povem še kaj več.....
prosim,lahko me tudi zabrišeš za vedno....
pol ku...fer mam teh kvazi desničarjev ala Macon ki v življenju ni uspel naredit nič konkretnega in vrednega,pljuva pa
po delu drugih....kdo pa je Macon?...razen en Majerev ritoliznik...ki je odrastel pod srečno rdečo zvezdo in sedaj pljuva po njej...
verjetno ima travme ker so ga kot Majerja vrgli iz ZK....revček,,,tako in drugače....-čao.
glej, tvoja reakcija je daleč pretirana in brezvezna. Macon pač ima svoje mnenje o socializmu, komunizmu. Bolj pa se je tu penil zaradi dveh svojih znancev iz Stripburgerskega kroga. Kar pa je že znano kakšno ima mnenje o burgerju in o Kocipru. Zdaj, jaz se v to ne vtikam, ker burgerjevcev osebno ne poznam, mene ne motijo. Imajo pa tudi oni možnost tu na forumu da mu javno odgovorijo na kritike.
Macona poznam osebno, večkrat smo bili skupaj na Mafestu. Kljub precej nasprotnemu političnemu mnenju z njim nimam nobenih problemov, še več, zelo dobro se mamo ponavadi v Makarski. Saj sta tudi s Sitarjem kolega, čeprav sta politično kot Stanovnik in Janša.

Besede uš in podobno tu ne sodijo, mislim da je najboljše da se mu opravičiš in gremo dalje. V končni fazi tudi on plačuje davke državi in Janševistični ukrepi ga ravno tako jebejo v glavo kot tebe. Morebiti še bolj, kaj pa veš.
:duno: kaj pa čem, bom spraven in se na tem mestu g.Maconu opravičujem, moj izpad je bil primeren a žaljivke neprimerne....upam da bo Macon opravičilo sprejel... :duno: in dokazal svojo spravnost o kateri tudi njegovi somišljeniki radi govorijo....
:duno: več ne morem narediti, ta politika je res :censored_green: ....brez zamere in gremo na stripe....
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
ninel

Post by ninel »

barba73 wrote: ...in dokazal svojo spravnost o kateri tudi njegovi somišljeniki radi govorijo....
Ta je dobra! :mrgreen:
BuDi
STRIPOHOLIK

Post by BuDi »

Image

Strip Bumerang 60 (Largo Winch #4) Risar

Image

Ljudožerci / riše Martín Santiago ; piše Miha Pintarič ; izdaja: Littera picta, 2012, 7 €ur ( http://www.facebook.com/Ljudozerci )

"Strip je mogoče kupiti na vseh prodajnih mestih Delo Prodaja po Sloveniji: trafike Kiosk in 3Dva, časopisni in revijalni oddelki v hipermarketih Mercator, Interspar, E.Leclerc in Tuš, prodajalne Office 1, Nama in na nekaterih drugih lokacijah."

Image

Cvenkovi: Sreča / riše Matej DeCecco ; piše Teja Ideja ; izdaja: NLB v samozaložbi, 2012, brezplačen izvod

elektronska verzija je na voljo na : http://www.nlb.si/listalnik/strip-cvenkovi/index.html
Registriraj.si domeno.
ninel

Post by ninel »

ninel wrote:Marko Kociper & Vinko Moederndorfer: Sveta jeza
http://www.rtvslo.si/kultura/razstave/d ... ezo/295392
KGB

Post by KGB »

BuDi wrote:Image

Cvenkovi: Sreča / riše Matej DeCecco ; piše Teja Ideja ; izdaja: NLB v samozaložbi, 2012, brezplačen izvod

elektronska verzija je na voljo na : http://www.nlb.si/listalnik/strip-cvenkovi/index.html
A nadaljevanja pa ne bo na netu?
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

KGB wrote:
BuDi wrote:Image

A nadaljevanja pa ne bo na netu?
tegale so danes imeli cel kup v knjižnici za vzet
KGB

Re: Stripovska bera v letu 2012

Post by KGB »

Kateri?
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

bled
BuDi
STRIPOHOLIK

Post by BuDi »

tole je izšlo 20.11. na sejmu:

Image Image
Registriraj.si domeno.
tilitili
STRIPOHOLIK

Post by tilitili »

Risar: Hermann Huppen: Jeremiah 32 - Glavar

Image
Image
Image
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Post Reply