V bistvu ne. Metoda, da se različne številke remitende zlepijo skupaj in ovijejo v novo naslovnico in ponudijo za bistveno nižjo ceno, je v Italiji nekaj povsem običajnega in to počne veliko založniških hiš. Ludens je pač prvi na tleh bivše juge začel s tem.jang wrote:ludensove ideje kako molsti z isto stvarjo so neusahljive
KOMENTARJI ob izzidu novih stripov v trafikah
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: KOMENTARJI ob izzidu novih stripov v trafikah
Xabaras wrote:V bistvu ne. Metoda, da se različne številke remitende zlepijo skupaj in ovijejo v novo naslovnico in ponudijo za bistveno nižjo ceno, je v Italiji nekaj povsem običajnega in to počne veliko založniških hiš. Ludens je pač prvi na tleh bivše juge začel s tem.jang wrote:ludensove ideje kako molsti z isto stvarjo so neusahljive
naj dela kar hoče ta Ludens dokler nas zalaga z stripi.......vsa čast mu da je z nami že več kot 10 let.....
jest bom tega ristampa Marka vzel za na plažo, ni ga škoda če ga zmočijo mulci pa še ugodno cena je....4 evre namesto 7....
LUDENS NAPREJ!!!!!!
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
Laurenti ne slab, prijetno letno branje.........ko bi vsaj po tem preskočenem dobili konec leta še en almanah Duha sa sjekirom.
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
no saj sem mislil na bivšo jugoXabaras wrote:V bistvu ne. Metoda, da se različne številke remitende zlepijo skupaj in ovijejo v novo naslovnico in ponudijo za bistveno nižjo ceno, je v Italiji nekaj povsem običajnega in to počne veliko založniških hiš. Ludens je pač prvi na tleh bivše juge začel s tem.jang wrote:ludensove ideje kako molsti z isto stvarjo so neusahljive
baje je tudi novi Tex maxi na kioskih... preko Kolpe
končno, četudi Nizzi/Cossu
končno, četudi Nizzi/Cossu
Anything is possible
Be the Change You Want to See
Zakaj ni nihče opozoril, da je cena novega Calvin in Hobbes #2 v trafikah spuščena z 9,99€ na 5€ ?
Šele danes sem videl, da ima v trafikah izdaja prelepljeno originalno ceno z nalepko 5€.
Na Didakta.si so še vedno 9,99€.
(za 9,99€ ga ne bi kupil, za 5€ pa je že pri meni)

Šele danes sem videl, da ima v trafikah izdaja prelepljeno originalno ceno z nalepko 5€.
Na Didakta.si so še vedno 9,99€.
(za 9,99€ ga ne bi kupil, za 5€ pa je že pri meni)

Last edited by BuDi on 04.07.2012 20:34:24, edited 1 time in total.
Pffff, jaz sem že plačal 9,99 zanj, dva dni nazaj pri Buhu. Če je tole res imam samo eno besedo: Barabe!

(razen, če ni danes 1. april kje v Ljubljani
)
(razen, če ni danes 1. april kje v Ljubljani
Anything is possible
slikca priložena
tudi jaz sem ga nabavil danes po ceni 5€ v trafiki na Bledu. upam da bodo tudi naslednje številke kmalu sledile 
Zahvaljujem se za informacijo. Sem ga že kupil v kiosku (5 evrov).
Gregor, tole je bilo že objavljeno kak mesec nazaj, zato sem ti zbrisal.gregorbikupil wrote:Tex Maxi (Ludens) št. 12
a ni bil že 1x tale čiko kompany??
a je podvojen, al se motim...?
a je podvojen, al se motim...?
horex je zakon, pa reno tud...
Ja, seveda je že bil, ampak seveda mora Berni ven vreči reprint, ker je bil tak naval na to številko, da je že razprodana, aja pa še hrbet je malo drugačen, tako da je obvezno treba kupit to remek delo od stripa 
GOTOF JE!
Gusar wrote:Ja, seveda je že bil, ampak seveda mora Berni ven vreči reprint, ker je bil tak naval na to številko, da je že razprodana, aja pa še hrbet je malo drugačen, tako da je obvezno treba kupit to remek delo od stripa
horex je zakon, pa reno tud...
Hm, verjetno ni velikega zanimanja ampak danes sem v trafiki E'Leclerc (ki je ena največjih trafik v Ljubljani) videl še vedno junijske izdaje Spider-Mana, Scooby Dooja in Looney Tunes. Kot vem bi moralo vse troje našteto izhajati mesečno? Na naslovnicah nisem zasledil označbe, da gre npr. za poletno dvomesečna izdajo.