Prostor za vse ostale zbirateljske hobije, ki niso stripi:
NUMIZMATIKA, FILATELIJA, HERALDIKA, PIVSKI PODSTAVKI, POSTERJI, ALBUMI ZA SLIČICE, SLIČICE, ZNAČKE, KINDER FIGURICE, PEZ FIGURICE, REVIJE, KNJIGE, PUZZLE, LEGO ...
Čakam 7kg paket iz Subotice, že nestrpno - bom poslikal vse kar pride.
Danes napolnil album KONJI-še 4 manjkajoče sličice, dobim album Toše Proeski iz Sarajeva-mater se težko dobi, hvala Dolfe za pomoč!
Pa še par stvari, ki komaj čakam, da prispejo.
Slike sledijo
Lep vroč večer vam želim
P.S.:
Potreboval bi kak nasvet za kako omarico, če je kdo kje nazadnje nabavljal v teh trgovinah-Dipo,Bauhaus,....če kdo ve, kje je kaj ugodno. Hvala
--
Last edited by risar_69 on 01.07.2012 9:19:29, edited 1 time in total.
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
risar_69 wrote:
Potrboval bi kak nasvet za kako omarico, če je kdo kje nazadnje nabavljal v teh trgovinah-Dipo,Bauhaus,....če kdo ve, kje je kaj ugodno. Hvala
--
dej raj organiziri en informejšn-tur ol@raund tvoja zbirka....mit bir
risar_69 wrote:
Potrboval bi kak nasvet za kako omarico, če je kdo kje nazadnje nabavljal v teh trgovinah-Dipo,Bauhaus,....če kdo ve, kje je kaj ugodno. Hvala
--
dej raj organiziri en informejšn-tur ol@raund tvoja zbirka....mit bir
Ni problema, samo zmeniti se moramo. Za ogled potrebuješ kako urco-urco pa pol. Lahko katerokoli sredo,čet., ali pet. ali pa sob. ali ned. po 18:00 uri. V juliju bom doma, če ne boste na morju ali v hribih.
Se lahko zmenimo po ZS. Pa pivo, seveda, samo da ne bo 38 stopinj
--
Seba, če še iščeš nalepke in album Star Wars ... jih imajo v Milerju na Rudniku (vrjetno tud v kermu drugmu) ... v omarici pod ključem, tam kjer so tudi igralne karte Yu-gi-oh ... zraven blagajne v prvem štuku
izzy wrote:Seba, če še iščeš nalepke in album Star Wars ... jih imajo v Milerju na Rudniku (vrjetno tud v kermu drugmu) ... v omarici pod ključem, tam kjer so tudi igralne karte Yu-gi-oh ... zraven blagajne v prvem štuku
Je pa album v nemščini.
Uff, hvala, to misliš te nove sličice, bom šel pogledat, hvala še enkrat, ok za špreho pa slovar zraven, pa bo
Ti zbiraš kaj novega, razen Eura, imam še nekaj robe.
Pozdravljen
jang wrote:kakšna patetika tale Toše album.... glih za jokajoče najstnice
Res je, saj že v uvodniku piše, da je za deklice. Sem ga vzel zato, ker sem imel kup teh sličic, kar tako, pa še težko se ga da dobiti. Pa urednika so tožili, zaradi slik, zato mi je zanimiv za vzeti. Je že v kupu, kje že? Včasih vzamem tudi kako sr..je, če ni drugega. Ni pa res nič posebnega, ko sem ga dopolnil, sem enkrat preletel čez in to je to, Če dobim še ostale sličice, ok, če pa ne, pa tudi ok.