No, saj januarja je tako ponavadi bolj zatišje oz zdravljenje po vsem alkoholu, ki steče v grla veselega decembra
Pohvali se!
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: Pohvali se!
Lepo Corto
No, saj januarja je tako ponavadi bolj zatišje oz zdravljenje po vsem alkoholu, ki steče v grla veselega decembra
GOTOF JE!
Za naslednji bazar pa ne bo opravičila, Corto.
Kakšno pivo bova pa že popila ...
Ne vem, če me boš prepričal, sem sklenil, da vsaj eno leto zdržimNobody wrote:Za naslednji bazar pa ne bo opravičila, Corto.
Dobro da vem. Ti bom priskrbel eno brezalkoholno 
superNobody wrote:Dobro da vem. Ti bom priskrbel eno brezalkoholno
Hvala KristjanNobody wrote:NadčloveškoTomDar wrote:Januarja pretekel 220km![]()
Dare, ti si car!
tudi jaz sem si vzel off 1 teden
Zdaj pa spet migam.... Danes 16km pri cca -7°C
Odstrani se pošast!
po dolgih letih zopet stopil na blejski otok
zastonj
jezero je zamrznilo in pot je prosta. židovski čolnarji naj se praskajo po jajcih
zastonj
jezero je zamrznilo in pot je prosta. židovski čolnarji naj se praskajo po jajcih
gurencjang wrote:po dolgih letih zopet stopil na blejski otok![]()
zastonj![]()
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
v januarju(14. dalje) prekolesaril 9 ur na trenažerju.
februar, po 30 min dnevno...

februar, po 30 min dnevno...
horex je zakon, pa reno tud...
sem nalašč tako napisal da boste še Zasavc šli v turizem.tilitili wrote:gurencjang wrote:po dolgih letih zopet stopil na blejski otok![]()
zastonj![]()
mamo en tak ribnk tut v zagorju, tko da....pridi na kuhanga, mi častimojang wrote: sem nalašč tako napisal da boste še Zasavc šli v turizem.
glih učiri smo mel zasavci redno sejo (horex2, wer, gombi, gregor in jaz), pa bi pod razno lahko še kacga z gurencam spil
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
po pravic povedan v Zasavju še nikol nisem bil, razen kadar sem se z vlakom peljal proti hrvaški ali Celju
jang wrote:po pravic povedan v Zasavju še nikol nisem bil, razen kadar sem se z vlakom peljal proti hrvaški ali Celju
horex je zakon, pa reno tud...
Včeraj odlično vreme, sončno, nekaj nad ničlo, tako da sem pretekel 25km.
Odstrani se pošast!