ne manjka velik...
Pohvali se!
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: Pohvali se!
Včeraj pretekel polmaraton iz Muggia (Milje-IT) -> Koper(SI), ter skupno pretekel letos več kot 1000km
Odstrani se pošast!
evo po tednu dopusta rezultati:
do danes skupaj prevoženih 1.100 km, od tega višine 20.500 m, v času 64:20 ur.
do danes skupaj prevoženih 1.100 km, od tega višine 20.500 m, v času 64:20 ur.
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
hčerka (7 let) je danes iz knjižnice prinesla domov Grimmove pravljice v stripu
skupaj sva prebrala Mustra 1. del in ji je bil všeč....jst čist happy
jest pametna na oca....još i lepa na majkugombi wrote:hčerka (7 let) je danes iz knjižnice prinesla domov Grimmove pravljice v stripu![]()
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Včeraj na metalnem peteroboju v Bjelovarju postavil osebna rekorda v giri 9,23m in kladivu 24,69m. Na zagrevanju vrgel giro okrog 9,90m. Zgleda, da sem prepozno prišel v formo. S tem rezultatom bi na Balkanskih dobil zlato.
Danes prevozil 4000km letos.
Vseeno, svaka čast!bigali wrote:Včeraj na metalnem peteroboju v Bjelovarju postavil osebna rekorda v giri 9,23m in kladivu 24,69m. Na zagrevanju vrgel giro okrog 9,90m. Zgleda, da sem prepozno prišel v formo. S tem rezultatom bi na Balkanskih dobil zlato.
Odlična dolžina, bo šlo do konca leta na 5000km?bigali wrote:Danes prevozil 4000km letos.
Odstrani se pošast!
Danes pretekel v Italiji (Nabrežina pri Trstu - Aurisina) svoj peti letošnji polmaraton. Pretekel v 1:49:25
Odstrani se pošast!
TomDar wrote:Danes pretekel v Italiji (Nabrežina pri Trstu - Aurisina) svoj peti letošnji polmaraton. Pretekel v 1:49:25
Hvala za čestitke, tudi tebi čestitam za odličen tek. Mislim, da bom končal nekje blizu 5000 km (odvisno od vremena in časa).TomDar wrote:Vseeno, svaka čast!bigali wrote:Včeraj na metalnem peteroboju v Bjelovarju postavil osebna rekorda v giri 9,23m in kladivu 24,69m. Na zagrevanju vrgel giro okrog 9,90m. Zgleda, da sem prepozno prišel v formo. S tem rezultatom bi na Balkanskih dobil zlato.
Odlična dolžina, bo šlo do konca leta na 5000km?bigali wrote:Danes prevozil 4000km letos.
-
gregorbikupil
Ma - pozabil sem se javit. In pohvalit.
Bi si moral več časa vzet za forum.
V četrtek, zadnji dan pred zimo, ki je prišla v naše hribe, mi je uspel letošnji podvig - tek na Menino. V prvem (moram povedat, ker tisti, ki dvakrat proba, tisti je šele vsipan
)
Od britofa v Bočni do Planinske koče na Menini je malo več kot 15 km in malo manj kot 1000 m višinske razlike, nobenega spusta ni, dva krajša odsereka sta toliko položna, da bi lahko rekel, da sta ravna. Proga je bolj kros, vem, kje gre trasa gorskih tekačev na Menino, ta proga (po gozdni cesti) je daleč od proge za gorski tek.
Čas pa - slab. lani pred operacijo kolena sem pritekel na Črnivec v manj kot 50 minutah, sem računal na čas okrog ure 40. Porabil sem malo več kot dve uri - zadnja dva kilometra (če kdo ve - od Zelene naprej) sta mi prav vzela noge (zadnji del beder). Kriva je pravzaprav malo bila zima - videl sem jo prihajati čez Savinjske alpe, bilo je nepopisno lepo, do konca življenja ne pozabim teh prizorov - me je pa botra zima napihala po križu, najprej so potem ratale trde ritne mišice, potem pa še zadnji deli beder.
Skratka - trenirati moram zadnja dva tri kilometre, to itak vem že od pomladi.
Tilitili - odločil sem se od včeraj na danes - itak bi bil tričetrt ure pred mano gor, tak da brezveze....
Pa še oskrbnika sta kočo zapirala, je moj spremljevalec (z avtom) komi šnops dobu 
Bi si moral več časa vzet za forum.
V četrtek, zadnji dan pred zimo, ki je prišla v naše hribe, mi je uspel letošnji podvig - tek na Menino. V prvem (moram povedat, ker tisti, ki dvakrat proba, tisti je šele vsipan
Od britofa v Bočni do Planinske koče na Menini je malo več kot 15 km in malo manj kot 1000 m višinske razlike, nobenega spusta ni, dva krajša odsereka sta toliko položna, da bi lahko rekel, da sta ravna. Proga je bolj kros, vem, kje gre trasa gorskih tekačev na Menino, ta proga (po gozdni cesti) je daleč od proge za gorski tek.
Čas pa - slab. lani pred operacijo kolena sem pritekel na Črnivec v manj kot 50 minutah, sem računal na čas okrog ure 40. Porabil sem malo več kot dve uri - zadnja dva kilometra (če kdo ve - od Zelene naprej) sta mi prav vzela noge (zadnji del beder). Kriva je pravzaprav malo bila zima - videl sem jo prihajati čez Savinjske alpe, bilo je nepopisno lepo, do konca življenja ne pozabim teh prizorov - me je pa botra zima napihala po križu, najprej so potem ratale trde ritne mišice, potem pa še zadnji deli beder.
Skratka - trenirati moram zadnja dva tri kilometre, to itak vem že od pomladi.
Tilitili - odločil sem se od včeraj na danes - itak bi bil tričetrt ure pred mano gor, tak da brezveze....
TECI PETRA!!!!!!
Pohvali se!
Evo, prihod v cilj ob spoznanju, da je padel osebni rekord (1:44:29)
(padla mi je čarobna meja 1:45:00, za katero nisem mislil, da jo bom dosegel)
Še ena zadeva, na katero sem skoraj enako vesel, kot padec rekorda je, da sem po 20km teka, uspel zadnji kilometer preteči v času 4:19min/km, kar je hitrost nekje 13,6km/h !
(PS: zanimivost, letošnja proga 21.097m, je bila daljša za cca 200m)

Vir: 16. ljubljanski maraton
Še ena zadeva, na katero sem skoraj enako vesel, kot padec rekorda je, da sem po 20km teka, uspel zadnji kilometer preteči v času 4:19min/km, kar je hitrost nekje 13,6km/h !
(PS: zanimivost, letošnja proga 21.097m, je bila daljša za cca 200m)
Vir: 16. ljubljanski maraton
Odstrani se pošast!
BRAVO DARE!
VSAKA ČAST!
VSAKA ČAST!
Letos s kolesom prevozil 4500 km.