Manga/strip bazar na Ilustrariumu 2011

Novice, najave, obvestila javnosti, informiranje in debate v zvezi z društvom

Moderatorji: TomDarjangCortoMioke

Odgovori
DjJuvan
Prispevkov: 30
Pridružen: 17.11.2008 13:30:48

Manga/strip bazar na Ilustrariumu 2011

Odgovor Napisal/-a DjJuvan »

Bliža se Ilustrarium 2011 in s tem tudi manga bazar, kjer bodo lahko mimoidoči nakupovali rabljene mange in animeje radodarnih ljubiteljev.


Tako kot smo lansko leto to organizirali, tudi letos dajemo trem izbrancem možnost prodaje svoje odvečne robe, ki jih bo nadomestila sveža ali pa želite le narediti prostor v svoji knjižnici. Ne glede na razlog, bomo veseli kakršnih koli naslovov, ki jih želite prodati naprej – v roke zainteresiranih bralcev in gledalcev, ki nimajo najboljšega dostopa do tovrstnega gradiva.

Vsi prostovoljci za sodelovanje v bazarju morate poslati prijavnico do ponedeljka 1.8.2011, do natančno 24:00 ure (nič kasneje). Med njimi bomo na podlagi spiska prodajanih artiklov izbrali le nekaj oseb, le-ti pa se bodo morali pojaviti na Ilustrariumu vsaj uro pred uradnim začetkom. Prostor je ZELO omejen, zato smo prisiljeni v selekcijo.

Na elektronski naslov sloanime.ilustrarium@gmail.com z zadevo; “Bazar na ilustrariumu”, pošljite naslednje podatke;

-Ime in priimek
-Letnico rojstva
-Mobilno številko
-Čim bolj obširen spisek stvari, ki jih nameravate prodajati

In za konec še; piratskih stvari in kakršnih koli kopiranih stvari ni dovoljeno prodajati! Vso prodajo in odgovornost za lastne predmete odgovarjate sami. Prostor vam bo razpoložljiv, koliko časa boste prisotni je pa vaša odločitev. Vsem poslanim prijavnicam bomo odgovorili, da ne bo prišlo do nepotrebnega nesporazuma.

Pozdravljamo kakršno koli prijavo, četudi imate le nekaj izvodov za prodajo!

Link: https://sloanime.si/
Odgovori