Nogomet, košarka, hokej, ...

Vse ostale teme, ki vam padejo na pamet.
No saj sam naslov pove vse.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

Post Reply
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Ker ste ga že pozabili:
Hmm kje je že hobotnica Paul? Na kakem krožniku ali pa v penziji :D
http://www.youtube.com/watch?v=ftUvfi1J ... re=related

.
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Gremo naprej, počasi a s srcem...mislim v košarki, še brazilci, pa naprej, počasi pa bo.... :yes:
Gusar

Post by Gusar »

Odlična predstava proti Brazilcem in zagotovljeno 2.mesto v skupini, takoj za Američani :D
Sama tekma je bila zelo dobra, naši so konstantno vodili med 10-17 točkami vse do zadnje četrtine, ko so Brazilci po delnem izidu 15:0 se približali na le koš zaostanka, ampak potem je Lakovič s trojko stvari spet postavil na svoje mesto.
Svaka čast dečkom, ki hrabro igrajo in dosegajo dosedaj boljše rezultate, kot bi to lahko pričakovali glede na pripravljalne tekme.
Edina slabost naše ekipe je zaenkrat le premajhna klop, saj dejansko igra le 7-8 igralcev(Klobučar, Rizvič, Jagodnik pa tudi Udrih in Zupan so dosedaj igrali zelo malo) in upam, da bomo nekako zgurali to prvenstvo s čim manj poškodbami.
Še enkrat pohvale ekipi ter hrabro v naslednje dvoboje(jutri proti Iranu, ter v osmini finala najverjetneje z Avstralci) :)
GOTOF JE!
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

jaz tudi upam da jutri Srbija premaga Argentino ter gremo na boljšega iz tekme Avstralija:Angola..... Srbov nočem v osmini finala...naj se žogajo s Hrvati
tilitili
STRIPOHOLIK

Post by tilitili »

jang wrote:jaz tudi upam da jutri Srbija premaga Argentino ter gremo na boljšega iz tekme Avstralija:Angola..... Srbov nočem v osmini finala...naj se žogajo s Hrvati
pa magar srbi - smo jim doužen še od lan
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

malce sem pregledal lestvice in mislim da mi s Srbi sploh ne moremo igrat v osmini... kajti oni bodo prvi ali drugi, mi pa drugi v skupini. Se pravi naš nasprotnik je Avstralija ali Angola, verjetneje prva
wer

Post by wer »

bravo za naše košarkaše, le želimo si, da nadaljujejo v tem tempu. Sicer so prišli na zadnji tekmi proti Brazilcem v zadnji četrtini v krizo, ki pa so jo s svojo borbenostjo srečno prebrodili. Ja kaj češ, naši so nam malo kravžlali živčke v zadnji četrtini, Brazilci pa svojim vsaj tri četrtine.
play it again
tilitili
STRIPOHOLIK

Post by tilitili »

ma brazilci so se spuhal prot američanom in potem naše vzel na olako, pa so dobil bombo. nachbar je bil zlata vreden. in se mi dopade, da mamo "dolgo klop" ko vsako nasledno tekmo druga dva rasturata. upam da tekme naših spremlja po TVju tudi dinastija Lorbek :twisted: :twisted: tule delam krivico poškodovancem. bolj imam v mislih udriha pa vujačiča...
Last edited by tilitili on 06.09.2010 17:53:11, edited 1 time in total.
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Gusar

Post by Gusar »

Mah, upal sem, da bomo imeli po prvih štirih kvalifikacijskih tekmah za nogometno EP 2012 enih 9-10 točk, pa smo že na prvi tekmi kiksali :?
Bodo še popravni izpiti oz naslednje tekme, ampak škoda za ta nepotreben poraz na domačem terenu :?
GOTOF JE!
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

visok smo letali pa so nas takoj sklatli..tole je hud kiks
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Gusar

Post by Gusar »

Vsa čast našim košarkarjem za fenomenalno predstavo proti Avstralcem, čeprav moram priznat, da so me Avstralci precej negativno presenetili, ampak to je njihov problem in ne naš 8)
Še enkrat več odlična tekma naše ekipe, ki trenutno na SP po zmagah in igrah spada med najboljše.
5 zmag na 6 tekmah je rezultat, ki ga verjetno ni pričakoval nihče(še posebaj po številnih odpovedih in pripravljalnih tekmah), tako da sedaj v sredo v četrtfinalu samo hrabro v boj ali s Turki(bolj verjetno) ali s Francozi(manj verjetno) in bomo videli kaj bo.
Ekipa je praktično že presegla letošnji cilj in lahko sedaj igra povsem neobremenjeno, kar je lahko naša velika prednost 8)
Upam, da sedaj te kvalitetne in predvsem srčne predstave naših košarkarjev gledajo tudi Lorbek family, Udrih mlajši ter Vujačić in Preldžić :twisted:
GOTOF JE!
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Vsi dosedanji rezultati v košarki
http://kosarka.dnevnik.si/sl/Sporedi+in ... +september

-------
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

GOOOOOOOOOL 8)
Image
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

markolar wrote:GOOOOOOOOOL 8)
In GOL :cry:
Image
Post Reply