CRŠ SOB 15.11.08 - ODHOD Z BUSOM ! - POZOR NOVI DATUM !
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Markos wrote:Nažalost, moram obavijestiti sve zainteresirane da nova Fibrina izdanja (ORKA 8,9,10,11, Kolorka 1,2, Svagdanja borba 2 i Spagetti Brothers 5 i 6) najavljena za 15.11 NEĆE biti gotova na vrijeme, te da će izaći najvjerojatnije sljedeći tjedan.
Želimo da naša izdanja budu besprijekorno napravljena i da vi kao kupci dobijete adekvatan kvalitet za svoj novac, stoga se nadam da ćete imati razumijevanja.
od teh novih sem mislil vzet album Che...bom pa vzel oba Alvar Mayor ali pa nodoknadil s Kenom..Nobody wrote:4?Gusar wrote:V MB bomo le 4 stopili na bus?![]()
Heh, vsaj gužvali se ne bomo
jaz vidim (s seznama) samo 3 osebe
razen če gre tvoja z nami
meni tudi,jang wrote:pa se spet spremeni nakupovalni listek
pa bo le nekaj denarja ostalo
(ali?)
denarja ne bo ostalo
organizatorji CRŠ wrote:-Na ovogodišnjem CRŠ-u bit će u prodaji većina stripova,izuzev izdavačke kuće LIBELLUS!!Šteta,probo jesam,ali nije išlo.Ljudi,žao mi je ,morat ćete do stripoteke po njihova izdanja-GAJEVA 17!
-Strip knjižara "Stripovi na2" imat će veliki štand na festivalu!(pretpostavljam da će Raul imat stripove koji i inače ima u striparnici).
-Izdavačka kuća FIBRA ima vlastiti štand.
-Udruga CRŠ ima od mene poklonjenih preko 5000 stripova i svi će bit na štandu od udruge uz cijene 10 do maksimalno 20 kuna!!
-Vedis ima stripove na CRŠ-u,Van Gog također,....itd.
-Udruga CRŠ izdala je za ovaj CRŠ dva strip albuma.Jedan je od MIKI MUSTERA,a drugi je GENIJE od Ivice Bednjanca!
****Skraćeno,bit će uglavnom sve,izuzev LIBELLUSA!***
Ahmm, saj smo res samo 3 iz MB, nevem kam sem gledal
Žal moja deklica ne gre zraven, ker je vabljena na rojstni dan(sicer sva vabljena oba, a jaz se bom elegantno izognil temu vabilu, ki mi niti prej ni posebaj dišalo
), tako da bo vsak od naju prisoten na svojem kraju
.
@Nobody
A še ni prišlo mojih 14 evrov(v torek sem že poslal
)?
A bo kakšen plato piva na busu podobno kot lani?
Hec, hec samo škoda, da ne bo Libellusa na CRŠ...
Žal moja deklica ne gre zraven, ker je vabljena na rojstni dan(sicer sva vabljena oba, a jaz se bom elegantno izognil temu vabilu, ki mi niti prej ni posebaj dišalo
@Nobody
A še ni prišlo mojih 14 evrov(v torek sem že poslal
A bo kakšen plato piva na busu podobno kot lani?
GOTOF JE!
v torek (11.11) sta dve nakazili po 14€, vendar je pri enem napisano samo:Gusar wrote:.....
@Nobody
A še ni prišlo mojih 14 evrov(v torek sem že poslal)?
A bo kakšen plato piva na busu podobno kot lani?![]()
OBISK CRS, pri drugem pa OBISK CRS-A - ni pripisanega nicka,
zato ne vem komu pripada.
enako velja za včerajšnji datum 13.11, kjer sta dve nakazili brez pripisanega
nicka, piše pa: pri enem OBISK, pri drugem pa OBISK CRS.
če se kdo najde med temi datumi pa na seznamu ni zavedeno naj mi sporoči
oz. pošlje kakšno dokazilo na mail.
Štajerci pa ja ne boste pozabili na pivo, a ne?
Budi je pripisal super novico - torej navsezadnje pa le pridejo skoraj
vsi, in ne kot so na začetku kričali da ne bo nič iz obiska
vidijo da tudi na crš-ju se da kaj zaslužiti in da naš denar ne smrdi ....
@Nobody
Tisto nakazilo od torka 11.11.08, kjer piše OBISK CRŠ je od mene, kajti jaz bumbar sem pozabil pripisati nick zraven namena
(ti pa bom v soboto pokazal dokazilo).
A Štajerci smo zdaj na vrsti za pivo?
Sem misli, da bo prekmurska eskadrilja kot organizator poskrbela za pijačo
Ali pa se zmenimo, da en plato Laškega prispeva štajerska ekipa ter en plato Uniona ljubljanska ekipa
Kaj pravite
Tisto nakazilo od torka 11.11.08, kjer piše OBISK CRŠ je od mene, kajti jaz bumbar sem pozabil pripisati nick zraven namena
A Štajerci smo zdaj na vrsti za pivo?
Sem misli, da bo prekmurska eskadrilja kot organizator poskrbela za pijačo
Ali pa se zmenimo, da en plato Laškega prispeva štajerska ekipa ter en plato Uniona ljubljanska ekipa
Kaj pravite
GOTOF JE!