Danes prečital!
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
- tomas otto
Pred nekaj časa mi je prišlo v roke nekaj Spidermanov (izdaje Slobodne Dalmacije) , pa to je nečitljivo, nobene zgodbe, vsake par strani novi super-villain skoči iz lufta in se bori s spajdijem, potem par strani brezveznih dialogov, pa spet novi negativec in jovo-nanovo...
Ne vem, ali je bil to slab period Spidermana, ker na stare zgodbe iz Eksov imam kar dobre spomine, ampak za "scenariste" teh epizod je še en Chiaverotti, ki ga sicer organsko ne prenesem, mojster in pol...
Ne vem, ali je bil to slab period Spidermana, ker na stare zgodbe iz Eksov imam kar dobre spomine, ampak za "scenariste" teh epizod je še en Chiaverotti, ki ga sicer organsko ne prenesem, mojster in pol...
Včeraj in danes prečital:
Nik Rajder 6
Nik Rajder 7
Nik Rajder je strip, ki ni nikoli ciljal ne vem kako visoko in temu primerno vedno postregel s simpl žanrskimi zgodbami. Pričakuje se prijetno, neobvezno branje in ti dve epizodi sta bili točno to. Kul.
Johnny Logan: Grozote u Kempu
Ne vem kdaj sem zadnjič bral Johnny Logana, ampak spomnim se, da mi je bil še bolj utrgan kot Alan Ford. Če je AF parodija na detektivke, je JL parodija parodije. No, tale epizoda, čeprav precej všečna, ne dosega nekaterih drugih JL epizod, ki so pravi biseri, ampak vseeno zabavno branje.
Ken Parker LMS 845: Oruzje i prevara
Klasični Ken Parker, škoda le, da se zgodba konča kr neki in to na sredini in da nadaljevanje ni nikoli izšlo na naših tleh...
Nik Rajder 6
Nik Rajder 7
Nik Rajder je strip, ki ni nikoli ciljal ne vem kako visoko in temu primerno vedno postregel s simpl žanrskimi zgodbami. Pričakuje se prijetno, neobvezno branje in ti dve epizodi sta bili točno to. Kul.
Ne vem kdaj sem zadnjič bral Johnny Logana, ampak spomnim se, da mi je bil še bolj utrgan kot Alan Ford. Če je AF parodija na detektivke, je JL parodija parodije. No, tale epizoda, čeprav precej všečna, ne dosega nekaterih drugih JL epizod, ki so pravi biseri, ampak vseeno zabavno branje.
Klasični Ken Parker, škoda le, da se zgodba konča kr neki in to na sredini in da nadaljevanje ni nikoli izšlo na naših tleh...
hm? si prepričan da ni izšlo?Xabaras wrote:Včeraj in danes prečital:
Nik Rajder 6
Nik Rajder 7
v popisu ki ga je naredil Corto je takole:
LMS 845 je italijanski št.20
LMS 502 je italijanski št.21
torej poglej v tole 502
Hm zanimvo sledenje epizodam.jang wrote: hm? si prepričan da ni izšlo?
torej poglej v tole 502
Najprej 21 številka nato po 340 številkah pa še št 20.
Zdaj vem zakaj so kritizirali LMS KenParker-ja ...
Odstrani se pošast!
Jao, to je pa res čudno zaporedje izdajanja epizod...
Moram pogledati doma ali imam 502.
LMS Parkerji so univerzalno slabi zaradi tega, ker jih ima veliko (morda celo večina, če ne vsi?) strašno slab tisk - kot da so črno barvo kar polivali na papir. Dostikrat ne moreš niti teksta v balončkih brat. Skratka, užas.
Moram pogledati doma ali imam 502.
LMS Parkerji so univerzalno slabi zaradi tega, ker jih ima veliko (morda celo večina, če ne vsi?) strašno slab tisk - kot da so črno barvo kar polivali na papir. Dostikrat ne moreš niti teksta v balončkih brat. Skratka, užas.
Pač preskočena je bila originalna številka 20 in so jo potem kasneje izdali. Drugače pa ta epizoda nima nobenega nadaljevanja, je pač malo nestandarden konec, pomoje niso nič ven rezali.TomDar wrote:Hm zanimvo sledenje epizodam.jang wrote: hm? si prepričan da ni izšlo?
torej poglej v tole 502
Najprej 21 številka nato po 340 številkah pa še št 20.
Zdaj vem zakaj so kritizirali LMS KenParker-ja ...