Knjige

Vse ostale teme, ki vam padejo na pamet.
No saj sam naslov pove vse.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

kateri žanr najraje berete

fantastika
24
31%
zgodovina
30
39%
triler
7
9%
horror
10
13%
drama
6
8%

Total votes: 77

Alek
STRIPOHOLIK

Post by Alek »

Srt wrote::cry: Za domače branje prebrati ZGDBE SVETEGA PISMA, pa kok se mi da.

Pa še musli sem, pomoje je to greh za mene ali jebatga :wink:
Ne brat!

Nimajo ti kej usiljevat druge vere. To bi blo treba prepovedat v sol. Cene pa rec da bos namest tega prebrou Mein Kampf, pa poglej hinavsko reakcijo.

Po en stran govorijo da ne smes brat politicno/versko usmerjenih knjig, polt i pa turijo Zgodbe Svetega Pisma... f*** that shit.
Skupnost, istost, stalnost.
sunciox

Post by sunciox »

Alek wrote:
Srt wrote::cry: Za domače branje prebrati ZGDBE SVETEGA PISMA, pa kok se mi da.

Pa še musli sem, pomoje je to greh za mene ali jebatga :wink:
Ne brat!

Nimajo ti kej usiljevat druge vere. To bi blo treba prepovedat v sol. Cene pa rec da bos namest tega prebrou Mein Kampf, pa poglej hinavsko reakcijo.

Po en stran govorijo da ne smes brat politicno/versko usmerjenih knjig, polt i pa turijo Zgodbe Svetega Pisma... f*** that shit.
Ni logično...

Nevem, ampak bom moral prebrati.
Last edited by sunciox on 18.10.2012 21:36:44, edited 1 time in total.
Alek
STRIPOHOLIK

Post by Alek »

Jst nisem. Nism hotu. Ceprou sem kristjan, se mi zdi izjemno hinavsko promoviranje ene vere, medtem ko pa se ti zivo jebe za drugo vero. V javne ustanove sodijo ali vse vere ali pa nobena!

http://youtube.com/watch?v=wHjsaEK4vnw

Nc druzga kot bravo!
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Danes sem prejel knjigo z naslovom Resnica o zgodovini-Novi dokazi spreminjajo zgodbo o preteklosti.Knjiga ima 320 strani, založnik je Readers Digest.Sicer, pa če počakate pol meseca, jo boste dobili pri kakem uličnem prodajalcu za pol ceneje.
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
6ar
STRIPOHOLIK

Post by 6ar »

Smaragdna lupa http://www.laguna.co.yu/index.php?m=naslov&id=550 drugi del trilogije o rimljanih, knjiga opisuje državljansko vojno v italiji ko se italiki pobunijo in zahtevajo iste pravice kot jih imajo rimljani, na vzhodu pa vstaja kralj mitirdat, lepi opisi slvanih rimljanov kot so gaj marij, sula, druz ...
priporočam
6ar
STRIPOHOLIK

Post by 6ar »

Aureijine suze http://www.laguna.co.yu/index.php?m=naslov&id=588 končana trilogija, nestrpno čakam novo trilogijo v kateri bo glavno vlogo imel Gaj Julij Cezar
Alek
STRIPOHOLIK

Post by Alek »

6ar wrote:Aureijine suze http://www.laguna.co.yu/index.php?m=naslov&id=588 končana trilogija, nestrpno čakam novo trilogijo v kateri bo glavno vlogo imel Gaj Julij Cezar
Imperator? Pozabu sm naslov trilogije, sam ma tut Julij Cezar glavno vlogo...
6ar
STRIPOHOLIK

Post by 6ar »

poznam ta serial ampa bom kar počakal tega
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Prebral: Bitka za stalingrad-William Craig, KGB protiv Jugoslavije- Marko Lopušina in začel Sienkiewiczev Quo vadis.
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Zanimiva je knjiga Dr. Franceta Bučarja-Rojstvo države, v kateri pripoveduje zgodbo našega naroda v 20. stoletju. Ne na političen način, ampak bolj na esejističen način. Ne špara pa besed niti na strani komunistov, niti na strani cerkve, to pomeni, da je zelo kritičen, vendar argumentiran do obojih. Knjigo sem le na hitro preletel, jo bom še kupil. :read: :)
6ar
STRIPOHOLIK

Post by 6ar »

Maška i miš http://www.laguna.co.yu/index.php?m=naslov&id=668 knjiga pisatelja ki je prodal za milijardo dolarjev knjig
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Da ne pozabite. Danes pričetek Frankfurt po Frankfurtu. Od8-13.nov.Odprto od 9-20 ure
Bojan

F po F

Post by Bojan »

Upam, da bo kaj pametnega.
Umetnost je vse, kar je ustvarjeno z ljubeznijo
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Tisti, ki ste iz Lj. Pojdite pogledati knjižni sejem. Knjige so sicer malo zasoljene, toda najde se kaj. Za 1 eu sem nabavil knjigo Johna Goodfellowa in Andyja Butcherja-Človek iz ulice. Potem sem nabavil za 1 eu, Duhovi in NLP, to zbirko treh knjigic Cankarjeve založbe že poznate. Vzel sem še nov National geographic tudi za 3,90-redna cena je 4,60. In pa v konzorciju pri Nami Karikature Petra Pismestrovića za 4,44 eu. Tako, da priporočam sejem knjig, je brezplačen in sigurno boste našli kaj zase. Videl pa sem tudi tri prekrasno narisane stripe z versko tematiko, formata A4-za striparje. Tudi Buch ima svoj štant. :yes:
Bojan

Knjige

Post by Bojan »

Naj se pohvalim - tudi moj roman VITEZI IN ČAROVNIKI: Indigo otroci je na sejmu (v kleti na štantu Knjigarne Gulivier, takoj pri vhodu). Drugače pa mi ni jasno, kako so lahko mnoge knjige tako poceni (ker vem, kakšni so stroški tiska in distrubucije, da ne štejem truda avtorja).
Umetnost je vse, kar je ustvarjeno z ljubeznijo
Post Reply