Jst nisem. Nism hotu. Ceprou sem kristjan, se mi zdi izjemno hinavsko promoviranje ene vere, medtem ko pa se ti zivo jebe za drugo vero. V javne ustanove sodijo ali vse vere ali pa nobena!
Danes sem prejel knjigo z naslovom Resnica o zgodovini-Novi dokazi spreminjajo zgodbo o preteklosti.Knjiga ima 320 strani, založnik je Readers Digest.Sicer, pa če počakate pol meseca, jo boste dobili pri kakem uličnem prodajalcu za pol ceneje.
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
Smaragdna lupa http://www.laguna.co.yu/index.php?m=naslov&id=550 drugi del trilogije o rimljanih, knjiga opisuje državljansko vojno v italiji ko se italiki pobunijo in zahtevajo iste pravice kot jih imajo rimljani, na vzhodu pa vstaja kralj mitirdat, lepi opisi slvanih rimljanov kot so gaj marij, sula, druz ...
priporočam
Zanimiva je knjiga Dr. Franceta Bučarja-Rojstvo države, v kateri pripoveduje zgodbo našega naroda v 20. stoletju. Ne na političen način, ampak bolj na esejističen način. Ne špara pa besed niti na strani komunistov, niti na strani cerkve, to pomeni, da je zelo kritičen, vendar argumentiran do obojih. Knjigo sem le na hitro preletel, jo bom še kupil.
Tisti, ki ste iz Lj. Pojdite pogledati knjižni sejem. Knjige so sicer malo zasoljene, toda najde se kaj. Za 1 eu sem nabavil knjigo Johna Goodfellowa in Andyja Butcherja-Človek iz ulice. Potem sem nabavil za 1 eu, Duhovi in NLP, to zbirko treh knjigic Cankarjeve založbe že poznate. Vzel sem še nov National geographic tudi za 3,90-redna cena je 4,60. In pa v konzorciju pri Nami Karikature Petra Pismestrovića za 4,44 eu. Tako, da priporočam sejem knjig, je brezplačen in sigurno boste našli kaj zase. Videl pa sem tudi tri prekrasno narisane stripe z versko tematiko, formata A4-za striparje. Tudi Buch ima svoj štant.
Naj se pohvalim - tudi moj roman VITEZI IN ČAROVNIKI: Indigo otroci je na sejmu (v kleti na štantu Knjigarne Gulivier, takoj pri vhodu). Drugače pa mi ni jasno, kako so lahko mnoge knjige tako poceni (ker vem, kakšni so stroški tiska in distrubucije, da ne štejem truda avtorja).