Nikjer še nisem zasledil kakšnih napovedi kaj naj bi izšlo na CRŠ, razen nekaj Libellusa. Težko tako delat resne načrte.jang wrote:na plano s spiski
CRŠ 2007 23.11.-25.11.2007
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
res je...letos sploh ni nekih silnih najav
Libellus bo izdal svojo turo, ampak ti itak niso posebej vezani na CRŠ (čeprav malo pojačajo takrat)
se pravi MM Giganti 6 in 7
Markosov El Nino mi je še interesanten
pa Magnusovega Tex Giganta moram še enkrat nabavit + že nekaj časa se govori o dveh novih Tex Gigantih
+ Jeremiah 24 od SA
Libellus bo izdal svojo turo, ampak ti itak niso posebej vezani na CRŠ (čeprav malo pojačajo takrat)
se pravi MM Giganti 6 in 7
Markosov El Nino mi je še interesanten
pa Magnusovega Tex Giganta moram še enkrat nabavit + že nekaj časa se govori o dveh novih Tex Gigantih
+ Jeremiah 24 od SA
-
jaka
Tudi jaz pridem. Še enkrat bi rad dobil podpis Ferrija in mu stisnil roko in rekel: Grazzie per tuto, Maestro.
Lahko bi se organizirali. Iz Maribora grem jaz, vendar že imam poln avto. Z mano gre moja lepša polovica, Xsabaras in še en njegov kolega. Odrinit pa nameravamo v soboto zgodaj zjutraj. Če je še kdo zainteresiran in gre z svojim avtom iz Maribora, se lahko dobimo na glavnem trgu, na avtobusni postaji pri krožnem prometu. Pa gremo skupaj v konvoju proti Zagrebu.... čisti Road Trip
Lahko bi se organizirali. Iz Maribora grem jaz, vendar že imam poln avto. Z mano gre moja lepša polovica, Xsabaras in še en njegov kolega. Odrinit pa nameravamo v soboto zgodaj zjutraj. Če je še kdo zainteresiran in gre z svojim avtom iz Maribora, se lahko dobimo na glavnem trgu, na avtobusni postaji pri krožnem prometu. Pa gremo skupaj v konvoju proti Zagrebu.... čisti Road Trip
Rabiš ideje za risanje? Brezplačno si naloži mojo 300 stransko knjigo "100 idej za risanje" ----> https://www.ilu.si/100idejodrasli
Zmenjeno!Simao wrote:Tudi jaz pridem. Še enkrat bi rad dobil podpis Ferrija in mu stisnil roko in rekel: Grazzie per tuto, Maestro.
Blackjack.
Jaz sem mislim, da že overbooked ! ampak, saj bomo naredili tako, da bomo lahko vsi šli, velja!
Torej, dajmo vsi tisti, ki resno planirajo iti, naj tukaj napišejo, če gredo in ali imajo prevoz ali ne. recimo če gre s svojim avtom, torej lahko še koga vzame, če pa nima in bi šel, ga torej moramo nekam v prtljažnik stlačit
Torej:
TomDar - z avtom! (Mioke, Jang, Alex(? - razen če ne gre s svojim)) + še kolega, ki se ni dokončno izrekel
Torej, dajmo vsi tisti, ki resno planirajo iti, naj tukaj napišejo, če gredo in ali imajo prevoz ali ne. recimo če gre s svojim avtom, torej lahko še koga vzame, če pa nima in bi šel, ga torej moramo nekam v prtljažnik stlačit
Torej:
TomDar - z avtom! (Mioke, Jang, Alex(? - razen če ne gre s svojim)) + še kolega, ki se ni dokončno izrekel
Odstrani se pošast!