Prostor za vse ostale zbirateljske hobije, ki niso stripi:
NUMIZMATIKA, FILATELIJA, HERALDIKA, PIVSKI PODSTAVKI, POSTERJI, ALBUMI ZA SLIČICE, SLIČICE, ZNAČKE, KINDER FIGURICE, PEZ FIGURICE, REVIJE, KNJIGE, PUZZLE, LEGO ...
Sem opazil ja
Vidiš, to so zanimivosti, ki jih opaziš, če nekaj zbiraš. Namreč meni je všeč, da sem si zapomnil, katere države so v EMU območju z evrom..
... mene pa zanima, kje bi lahko dobila tale slovenski 2 EUR kovanec rimske pogodbe. Do danes sploh nisem vedela, da obstoja, ampak me je sestrična iz Nemčije naprosila, če bi ga ji priskrbela. Ali ima kdo kakega odveč ali pa mi prosim povejte, kje ste ga dobili vi srečni lastniki (kr iz obtoka)?
TomDar wrote:[Updejtan spisek, hvala Cortu za Irske kovance (ti se full težko dobijo )
Ter Izzy-ju, ki mi je par kovancev našel, ki so mi manjkali...
Porkaduš, komaj sem ti nekaj kovancev našel (tudi s harfo, pa grške cente...), pa si jih že zbrisal... Mislim pa, da jih je še nekaj na spisku, spomnim se tiste belgijske glave... moram pogledat.
Jaz jih imam nekaj
Risar, prijatelj, če imaš kakšnega odveč... bi kupil, ali pa menjal
Alex, ti kar prinesi te s harfo, mi sodelavec v službi tudi zbira, pa njim dam. Tako da kar prinesi
Risaraju sem rekel, da jih da na stran dvomim da ma slovensko rimsko pogodbo, po količini pira ki jih je danes spil (baje ) verjetno misli na slovenske prešerne. Seba, ali se motim?
Cene Rimske pgodbe-slovenski kovanec so tja do 30-40eu.
Jaz jih ne prodajam, ker jih imam v paketku.
OK,Dare dobiš enega zastojn!!!!(eden je frej in ni zapakiran)
risar_69 wrote:Cene Rimske pgodbe-slovenski kovanec so tja do 30-40eu.
Jaz jih ne prodajam, ker jih imam v paketku.
OK,Dare dobiš enega zastojn!!!!(eden je frej in ni zapakiran)