NAKUP PREK BOLHE

Prostor za vaše kritike, komentarje in nasvete glede spletne striparne in/ali strip foruma

Moderatorji: TomDarjangCortoTornadoMioke

Odgovori
Uporabniški avatar
TomDar
Administrator STRIPOHOLIK
Prispevkov: 5924
Pridružen: 21.01.2005 19:09:40
Kraj: Logatec
Kontakt:

NAKUP PREK BOLHE

Odgovor Napisal/-a TomDar »

Ne vem za vas, vendar jaz sem totalno razočaran nad kulturo, pismenostjo, znanjem in splošnim bontonom uporabnikov bolhe. Ne želim generilizirati oz posploševati, vendar imam občutek, da so samo taki osebki zgoraj..
Tam ne moreš nič kupovati ali prodajati, ne da bi se izvedlo brez zapletov...
Vzameš si par minut časa, da vidiš ponudbo, ko se kaj odločiš kar te zanima je stvar, ki je kot avkcija že prodana že v prvem dnevu, čeprav avkcija še ni zaključena. ALi pa se dogovoriš za nakup in prevzem, pa ti proda uro pred dogovorjenim prevzemom drugi osebi ???!. Ali pa jo osvojiš na avkciji in noče prodati, ker je mislil, da bo več iztržil (ni pa uporabil rezerve pri avkciji...)...

Mislim...

To je tudi eden od glavnih razlogov zakaj sem se odločil in naredil naše licitacije za stripe. Da se izognemo zgoraj omenjenim osebkom. Da jih uporabniki s komentarji "označijo" in nas opozorijo na to. Dvojnih uporabnikov je tudi manj (čeprav verjetno kakšen obstaja). Da veš s kom posluješ, da se izloči plevel...

Zadnja zadeva, ki se mi je pripetila, da osvojeno zadevo noče prodati po tej ceni, čeprav sem zmagal na licitaciji kot najvišji ponudnik. Dobil sporočilo od bolhe o uspešni transakciji. MIslim, da znoriš, vzameš si čas, oddaš ponudbo (ki je zame zavezujoča, morala bi tudi za prodajalca) še prej pišeš mail da zveš detaljno o zadevi kako in kaj. Vglavnem izguba časa, živcev in tudi izguba verodostojnosti sistema Bolhe.
To sem jim tudi pisal in sporočil zadevo, upam, da bodo ukrepali in izbrisali modela iz ponudnikov. Bo pa drugi dan se prijavil z drugim uporabniškim imenom, ali pa ponucal enega od svojih dvojnih uporabniških imen... Vglavnem brezupno in resno bo zelo majhna verjetnost, da še kaj pogledam bolho (že zdaj sem jo zelo zelo poredko obiskoval) zdaj bom pa še manj...

LP
Odstrani se pošast!
Uporabniški avatar
alex
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 437
Pridružen: 10.10.2006 10:23:23
Kraj: Ljubljana

Re: NAKUP PREK BOLHE

Odgovor Napisal/-a alex »

TomDar napisal/-a:To sem jim tudi pisal in sporočil zadevo, upam, da bodo ukrepali in izbrisali modela iz ponudnikov.
Tudi meni se je že zgodilo podobno in sem pisal na elektronski naslov, ki je tam naveden, pa se ni zgodilo nič... "grešnik" prodaja dalje pod istim uporabniškim imenom, jaz pa še odgovora nisem dobil... :duno:

Žal na Bolhi ni mogoče oddajati komentarjev ob nakupu/prodaji in zato nikoli ne veš, s kom imaš opravka.

Moram pa povedat, da sem tudi tam naletel na poštene prodajalce, ni vseh v isti koš za metat...
Uporabniški avatar
mister-no
Prispevkov: 1350
Pridružen: 10.02.2005 11:25:46
Kraj: ...
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a mister-no »

dogaja se to da nekdo za npr 1€ da ceno strpa ali kaj pač prodaja, in potem osvojiš po nizki ceni ker ni zanimanja, in prodajalec noče prodat, ker si je verjetno obetal dosti višjo ponudbo. Tudi meni se je zgoilo, za nek ZS zagor strip tam okoli 350 številke, katerega sem osvojil za 300-400 sit. Pa prodajalec o tem ni hotel slišati, še celo mislim da mi ga je pozneje ponujal, oz napisal če ga hočem meti daj tolko pa tolko.
Uporabniški avatar
TomDar
Administrator STRIPOHOLIK
Prispevkov: 5924
Pridružen: 21.01.2005 19:09:40
Kraj: Logatec
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a TomDar »

mister-no napisal/-a:dogaja se to da nekdo za npr 1€ da ceno strpa ali kaj pač prodaja, in potem osvojiš po nizki ceni ker ni zanimanja, in prodajalec noče prodat, ker si je verjetno obetal dosti višjo ponudbo. Tudi meni se je zgoilo, za nek ZS zagor strip tam okoli 350 številke, katerega sem osvojil za 300-400 sit. Pa prodajalec o tem ni hotel slišati, še celo mislim da mi ga je pozneje ponujal, oz napisal če ga hočem meti daj tolko pa tolko.
Čisto podoben primer, le da sem bil najboljši ponudnik za 41€, hotel je pa potem za 60, drugače ga bo drugemu ponudil ? komu, če sem edini zmagal...
Odstrani se pošast!
Uporabniški avatar
patrik1a
Prispevkov: 72
Pridružen: 10.10.2005 13:29:58
Kraj: Jelšane

Odgovor Napisal/-a patrik1a »

Na bolhi se je že znalo kaj zaplest, moram pa priznat, da pri mojih nakupih in prodajah na striparni do zapletov še ni prišlo, ker so ljudje res pošteni!

BRAVO STRIPARNA!
Odgovori