RISANJE IZBRANIH MOTIVOV

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

Post Reply
Kitoslav

Post by Kitoslav »

zelo isti. manjka edino podpis v spodnjem desnem kotu.
Ruki
STRIPOHOLIK

Post by Ruki »

Busted :lol:
sunciox

Post by sunciox »

Kr nek, pomoje sam mal noge preveč natlaču :|

Image
sunciox

Post by sunciox »

slovenija je pač premajhen trg, da bi se jim splačalo prevajati vse knjige.
Vem :(
Broj 1

Post by Broj 1 »

Ne ne sm sam gledu neke slike pa sm jo prlimu, pozabu vir napisat:
Vir: google slike
sunciox

Post by sunciox »

Še mal vaje pa bo :)

Image
DAVC
STRIPOHOLIK

Post by DAVC »

TomDar wrote:
Kitoslav wrote:nekateri rišete res super. ampak bi po moje bilo bolje, če se ne bi tako močno zgledovali po že obstoječih junakih. stripar mora poleg obvladovanja svinčnika imeti tudi močno domišljijo. zato bi po moje bilo najbolje, če bi tu imeli nekoliko drugačno "tekmovanje". na začetku bi se na primer zmenili o neki temi, nato pa bi jo vsak narisal po svoje.
Se strinjam!
Se strinjam! Zelo me moti, da so vse teme bile samo že obstoječi junaki!!! :!: Sej je velik takih "prostih" tem. Vam dam par primerov:borilne veščine, traperji, strelski obračun, vesoljsko plovilo... Iz tega se da dobit tooooooolk velik različnih motivov, de ne morš verjet. :roll:
Tu je še nekaj predlogov: kuščar(pošast/zmaj/hišni ljubljenček/dinozaver-ideje), vitez, lov po strehah...
DAVC
STRIPOHOLIK

Post by DAVC »

Kitoslav wrote:najbolje bi bilo, če bi se čimprej zmenili o prvi temi in kako naj bo prikazana - samo en okvirček, ali zaporedje (=akcija).
sam sicer ne znam preveč dobro risati :oops: imam pa ogromno domišljije 8)
To s temi kvadratki bi lohk dal kr na izbiro. Se mi pa zdi ful dobra ideja! :yes: Kratki stripi al pa slike z oblački... A ni dobro? Podpiram idejo! :D :D

Mimogrede...FUL DOBRO RIŠETE!!!!!
Kitoslav

Post by Kitoslav »

ja, eno zadevo si lahko vsak predstavlja čisto po svoje. fajn bi bilo, če bi se organiziralo več tekmovanj v delanju stripa. problem je pa ravno v denarju. kako vzpodbuditi nekoga, ki ima (prikrito) željo po delanju stripa?

sem pa dobil idejo kako bi se dalo od države dobiti denar za nek strip projekt. :)
Mulder

Post by Mulder »

No, za ta teden sem določil Dylana Doga in ker ni nihče oporekal naj bo Dylan Dog.:)

Predstavljam mojega Dylana,ki sem ga nalašč narisal drugačnega, ker je bilo nekaj govora o junakih ki se stalno ponavljajo. Tako sem si ga jaz zamislil, mogoče za naslovnico.:)[img][img]http://shrani.si/thumbs/vampire112w9v.jpg[/img][/img]
DAVC
STRIPOHOLIK

Post by DAVC »

Dobro, ej! To se mi zdi pa ena vredu sprememba! :D Vidim, de si ful nadarjen za risat! :yes:
Mulder

Post by Mulder »

Hvala, se bom še naprej trudil, pa čakam tudi dela drugih.:)
sunciox

Post by sunciox »

Mulder wrote:Hvala, se bom še naprej trudil, pa čakam tudi dela drugih.:)
Ti kr še pokaž risbe :)
Simao
STRIPOHOLIK

Post by Simao »

mouse wrote:Živjo!
Mene zanima kje bi se dalo dubit knjigo risanje za začetnike od Christopher-ja Hart-a, ker kar vem je knjiga že razprodana. Zanima me če jo ima kdo za prodat al pa če mogoče kdo ve će jo majo še v keri knjigarni, v glavnem kako bi lahko jst to knjigo dobil? :?
Se opravičujem za off topic

hvala
Zdravo vsem, sm pršu nazaj z dopusta, kjer sm kr dost risu- moram skenirat stvari pa jih objavim tu. Hvala bogu, da tud moja boljša polovica riše, ker mi ni težila da sam rišem na plaži, ampak se mi je pridružila pri tem:)

U glavnem, glede na zgornje vprašanje naj vam povem, da je meni uspelo zdaunoudat to knjigo v pdf formatu in jo lahko vsakemu, ki želi pošljem po mailu, velikost pa je nekje 20 mega.
Rabiš ideje za risanje? Brezplačno si naloži mojo 300 stransko knjigo "100 idej za risanje" ----> https://www.ilu.si/100idejodrasli
Simao
STRIPOHOLIK

Post by Simao »

Mulder wrote:Osamljena postava išče sovražnika po večernem Gothamu...:)

[url=http://shrani.si/?bat2127tt.jpg][i ... .jpg[/img][/url]

Zelo dober, kapo (masko:) dol :)
Rabiš ideje za risanje? Brezplačno si naloži mojo 300 stransko knjigo "100 idej za risanje" ----> https://www.ilu.si/100idejodrasli
Post Reply