BuDi wrote:zas novo številko je kot je vidrti distribucija že prilagojena, v BTC trafiki v City Parku so imel prej vedno en izvod, sedaj imajo vsaj 3.
Super, no saj tudi te trafike so večinoma v privat lasti (na franšizo) in tem prodajalcem je v interesu da imajo na zalogi tisto kar gre. S časom se bo to super izboljšalo
Dve številki (v Mercatoju na Jesenicah) sem kupil jaz , en primerek pa je še vedno skrit , tako da moraš vedeti kaj iščeš.
#3 številka Strip Bumeranga mi je veliko bolj všeč kot mi je bila prejšnja, ali pa sem se navadil Krejna
Boki wrote:Dve številki (v Mercatoju na Jesenicah) sem kupil jaz , en primerek pa je še vedno skrit , tako da moraš vedeti kaj iščeš.
#3 številka Strip Bumeranga mi je veliko bolj všeč kot mi je bila prejšnja, ali pa sem se navadil Krejna
Boki wrote:Dve številki (v Mercatoju na Jesenicah) sem kupil jaz , en primerek pa je še vedno skrit , tako da moraš vedeti kaj iščeš.
Meni pa je tretja številka bila še najman všeč.
Meni tudi ni bila zelo všeč...
Sicer sem zelo vesel, da je revija na slovenskem jeziku (z par izjem tudi prevod ni slab, samo, da ne bodo uveljavljali ljubljanskega narečja in pdb.) in jo bom seveda še naprej kupova ampak vseeno mislim, da bi lahko za ceno 4.01 € poleg nekvalitetne vezave dobili kaj več!