KOMENTARJI ob izzidu novih stripov v trafikah

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

Nobody
STRIPOHOLIK

Post by Nobody »

kvaliteta napram prvim trem št. je dosti slabša

vonj, tisk in vezava me spominjajo na edicijo Vaninni
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

stalno menjajo tiskarne ker iščejo najugodnješo varjanto...zato tudi razlike v kvaliteti. Kar glede na prodajo niti ni čudno... do konca leto se zna da bo v odlični kvaliteti. Libellusovi :twisted:
Nobody
STRIPOHOLIK

Post by Nobody »

jang wrote:stalno menjajo tiskarne ker iščejo najugodnješo varjanto...zato tudi razlike v kvaliteti. Kar glede na prodajo niti ni čudno... do konca leto se zna da bo v odlični kvaliteti. Libellusovi :twisted:
si razlagam, da če iščejo najugodnejšo tiskarno, mogoče ne gre prodaja kot je zastavljen cilj.
ali ve kdo kaj več o prodaji Julije?
big joco

Post by big joco »

fantje...roko na srce...ali kupujete stripe zaradi vsebine ali zaradi lepila in tiska? Na malo daljši rok, bodo naše zbirke le star brezvreden papir....poznam veliko primerov, ko je zbiratelj umrl in je žena že naslednji dan počistila omare s stripi- seveda pa največkrat romajo direktno v keson. Ko sem ženski rekel zakaj jih ni dala meni, ker je vedela da to zbiram, pa mi je odgovorila, da so to itak samo "crtani romani".

In takrat tisk, lepilo in podobne malenkosti ne pridejo do izraza. Za v keson je vse dobro!
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

Nobody wrote:
jang wrote:stalno menjajo tiskarne ker iščejo najugodnješo varjanto...zato tudi razlike v kvaliteti. Kar glede na prodajo niti ni čudno... do konca leto se zna da bo v odlični kvaliteti. Libellusovi :twisted:
si razlagam, da če iščejo najugodnejšo tiskarno, mogoče ne gre prodaja kot je zastavljen cilj.
ali ve kdo kaj več o prodaji Julije?
zelo slaba je... 300 komadov v trafikah na Hrvaškem, 300 komadov v Sloveniji in 200 v striparnicah.
torej okrog 800 komadov, slabše kot MR...baje se obetajo neke spremembe v kratkem če se prodaja ne izboljša
BuDi
STRIPOHOLIK

Post by BuDi »

V tej poplavi stripov nič čudnega.
Sve što znam o životu…odabrao je Đelo Hadžiselimović.
Registriraj.si domeno.
big joco

Post by big joco »

ja in vedno več brezveznih izdaj, tako da bodo nekatera zanesljivo ugasnila...naprimer Kriminal, Wondercity in Satanik...pa verjetno tudi Julija.
BuDi
STRIPOHOLIK

Post by BuDi »

Si upam staviti da se proda več Kriminala in Satanika kot Julije.
Registriraj.si domeno.
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

tako slaba prodaja Julie je sramotna. V Sloveniji se meni zdi celo odlična. Hrvaške trafike so pa čista sramota.
Po moje bodo šli na HC in v striparnice
Nobody
STRIPOHOLIK

Post by Nobody »

jang wrote:tako slaba prodaja Julie je sramotna. V Sloveniji se meni zdi celo odlična. Hrvaške trafike so pa čista sramota.
Po moje bodo šli na HC in v striparnice
potem bo prodaja še manjša
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

ampak bodo tudi stroški manjši ker se bo tiskalo mnogo manj izvodov. Libellusova formula se je pokazala za uspešno
Dušan
STRIPOHOLIK

Post by Dušan »

Samo ne verjamem, da bo šel Libellus v nove in nove izdaje, ker se bo v nasprotnem tudi on zasičil in tudi njegovih izdaj ne bo več moč kupovati.
BuDi
STRIPOHOLIK

Post by BuDi »

Sploh pa tudi Libellus ne more prodat VSEGA kar si izmislijo (Klara, Spirou, Zavjera srijedom...)
Registriraj.si domeno.
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

Dušan wrote:Samo ne verjamem, da bo šel Libellus v nove in nove izdaje, ker se bo v nasprotnem tudi on zasičil in tudi njegovih izdaj ne bo več moč kupovati.
Julio so že imeli namen izdajati, pa so jo prepustili... Sedaj pa se selijo še na ameriške stripe-Outlaw nation
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

BuDi wrote:Sploh pa tudi Libellus ne more prodat VSEGA kar si izmislijo (Klara, Spirou, Zavjera srijedom...)
to že...ampak njihove izdaje so v prodaji neomejeno, medtem ko so kiosk stripi samo mesec dni, potem pa se jih podajajo gor in dol... poleg tega pa je treba tiskat kar par tisoč izvodov za na trafike. Oni so pa pokriti z recimo 300 do 400 prodanimi
Post Reply