KOMENTARJI ob izzidu novih stripov v trafikah
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
A vama dvema (in še nekaterim) res ne znese brez trapastih pripomb v tej temi? Opozorjena sta bila že vsaj petkrat pa nič. Če želita veliko število postov odprita temo "post-hunting" in tam premlevajta podobne neumnosti kot tukaj. Ta tema (razlagam že nevemkaterič) ni namenjena vajinim debatam kaj sta, bosta, nista in podobno. Mislim da bi moderatorji morali počasi začeti delati red!

Velikokrat sem samokritičen, včasih tudi do sebe!
Enim je očitno cilj samo,da si nabijajo poste.
Mogoče se motim samo mislim,da je bolj pametno,da se oglasiš tedaj,ko maš kaj pametnega za povedat,ne pa da kr nonstop nekateri sprašujejo neumnosti in utrujajo z nepotrebnimi in slaboumnimi komentarji.
To je sicer moje mnenje,samo upam,da se večina ljudi na forumu strinja.
Mogoče se motim samo mislim,da je bolj pametno,da se oglasiš tedaj,ko maš kaj pametnega za povedat,ne pa da kr nonstop nekateri sprašujejo neumnosti in utrujajo z nepotrebnimi in slaboumnimi komentarji.
To je sicer moje mnenje,samo upam,da se večina ljudi na forumu strinja.
V že prej narejeni temi Ne prezri: NOVO V TRAFIKAH!!!!!!!!!!!!!!!! se bo še dodatno objavljalo nove stvari v trafikah - brez komentarjev! Tukaj pa lahko komentirate to in hkrati pišete, ko kaj izide!
Last edited by Mioke on 04.01.2007 19:16:04, edited 1 time in total.
-
jaka
- Blue Blues
- Blue Blues
Po mojem bo kar držaloBLUE BLUES wrote:A izzide se prav po Naše napiše? Jaz sem pa stalno do zdaj mislil, da je izzzide...Mioke wrote:V že prej narejeni temi Ne prezri: NOVO V TRAFIKAH!!!!!!!!!!!!!!!! se bo še dodatno objavljalo nove stvari v trafikah - brez komentarjev! Tukaj pa lahko komentirate to in hkrati pišete, ko kaj izzide!

- Blue Blues