No, dvomi so bili odvečNobody wrote:škoda, da tudi meni nisi kupil #1, ker dvomom, da bo stvar prišla k nammarkolar wrote:Danes sem ga prečital. Kaj naj rečem, da vam preveč ne razkrijem zgodbo?! Zgleda otroško, tudi zgodba je postavljena v fakulteto z otroci/študenti, ki imajo kakšne "specijalne" posebnosti. Skupaj s profesorji se "borijo" proti raznim "negativcem", sicer pa je ta #1 le nekakšen uvod. Sam bom to še naprej kupoval, za strip v barvah, kvalitetnim tiskom in lepo risbo pa tudi 450 SIT (16 KUNA) ni preveč!Nobody wrote:Markolar: a si ga že prečital?
Wondercity
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

men je zelo povšeči...
Včeraj sem v BUCHu nabavil #1, bolj za degustacijo kot kaj drugega... in moram rečt da sem navdušen
Zadeva deluje res precej otročje, ampak mislim da me bo potegnilo... prvi del je malce počasen/ne-akcijski ampak glede na to da gre za uvod zna biti še zanimivo...
Grem danes še v lov za #2, #3 sta pa ene 2 kosa še v BUCHu
(pa ne mi jih spelat)
Zadeva deluje res precej otročje, ampak mislim da me bo potegnilo... prvi del je malce počasen/ne-akcijski ampak glede na to da gre za uvod zna biti še zanimivo...
Grem danes še v lov za #2, #3 sta pa ene 2 kosa še v BUCHu
Da malce prebudimo tole temo! Končno sem prebral še #2 in #3 in občutki so malce mešani ...
To da je risba "otroška" vsaj mene ne moti, to je pravzaprav tisto kar me je pritegnilo.
Kar se mene tiče pa so minusi sledeči:
* neinovativna zasnova ( super-moči & univerza - berem X-men-e? )
* povsod polno klišejev ( npr. nosilna junakinja je zopet sirota, njen oče pa je nekako odgovoren za super-moči )
Je pa sledeče zelo presenetljivo za tak "otroški" strip:
* negativci umirajo!!!
* bogato-bogat back-story
* v vsakem stripu je še mini zgodba
... sam sebi sem obljubil da bom prebral vsaj še naslednjih 5 potem pa se bom odločil kako naprej. Glede na to da prihaja številka na 2 mesece se bom pa še načakal ...
popravek: zaspan stripe berem potem pa kak stavek izpustim pa narobe dojamem, Aki je še prisotna
To da je risba "otroška" vsaj mene ne moti, to je pravzaprav tisto kar me je pritegnilo.
Kar se mene tiče pa so minusi sledeči:
* neinovativna zasnova ( super-moči & univerza - berem X-men-e? )
* povsod polno klišejev ( npr. nosilna junakinja je zopet sirota, njen oče pa je nekako odgovoren za super-moči )
Je pa sledeče zelo presenetljivo za tak "otroški" strip:
* negativci umirajo!!!
* bogato-bogat back-story
* v vsakem stripu je še mini zgodba
... sam sebi sem obljubil da bom prebral vsaj še naslednjih 5 potem pa se bom odločil kako naprej. Glede na to da prihaja številka na 2 mesece se bom pa še načakal ...
popravek: zaspan stripe berem potem pa kak stavek izpustim pa narobe dojamem, Aki je še prisotna