Strip-LEPILNI TRAK...?

Prostor za vaše kritike, komentarje in nasvete glede spletne striparne in/ali strip foruma

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

mister-no

Post by mister-no »

eh, ok.
vsak naj dela po svoje, saj mu je verjetno njegova zbirka najdražja in je verjetno tudi ne bo prodal (prej bo verjetno razpadel papir kot pa da jo proda:))

jaz mam pri mojih stripih dvojna merila glede ohranjenosti stripov.
zs in lms-dnevnikova so lahko malo slabše kot pa tista od 1994 SD in naprej ki sem jih tudi sam kupoval v kioskih (mislim da jih nisem več kot pet zamudil v redni izdaji SD ali LUDENS), tista mam za najmanj 5 (enkrat prečitana in postavljena na polico).

je pa tudi res da je strip najboljši če ga sam v trafiki izbereš in kupiš, kot pa da ga od nekoga naročiš in ti pošlje (nikoli prav ne veš kakega boš dobil)(strip ni samo platnica kar se na sliki vidi!!)
jurchek

Post by jurchek »

TomDar wrote: Ker vem, da mi je Corto enkrat kazal neko foro, kako zviti strip spraviš nazaj v prvotno stanje, ga bom prosil naj to naredi kaka navodila za to :)

Mogoče, bi koga zanimalo. Mene definitivno zanima :wink:
To mi je enkrat bratec naredil! :evil:
Dobil sem nekaj glanc Dylanov iz Hrvaske, jih postavil na pisalno mizo in odsel v sluzbo!
Ko sem pa nazaj prsu pa sok! :shock:
Ze od dalec sem opazil, da vrhnemu stripu stranica v zrak strli! Pa mulo se priznat ni hotu! Komi sem izstisnu iz njega, da si je ogledu strip, pri tem pa prvo stran zavihal, da je lazje gledal! :?
Se sreca da si je samo enga ogledal! :twisted:
Mioke
STRIPOHOLIK

Post by Mioke »

Sem probal ta "Cortov" nasvet in morm povedat da deluje 8) !
Post Reply